UFC 3 PS4 (Käytetty)

 
Rating:
80% of 100
22,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 29,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

UFC 3 mullistaa kamppailuliikkumisen uudella Real Player Motion Tech -animaatiotekniikalla, joka tarjoaa kaikkien aikojen sulavimman ja reaktiivisimman liikkumisen. Jokainen lyönti, potku, torjunta ja vastaliike on siepattu ja rakennettu uudelleen huippuluokan animaatiotekniikalla näyttämään ja tuntumaan todenmukaiselta sekä reaktiiviselta ja tarjoamaan pelisarjan historian strategisimman ja kilpailuhenkisimmän kamppailukokemuksen. G.O.A.T. Career Modessa pelaajat voivat rakentaa kiinnostusta otteluun saadakseen faneja, ansaitsevat rahaa harjoitellakseen uusilla saleilla ja luovat kiihkeää kilpailua muiden ottelijoiden kanssa saadakseen koko maailman huomion. Se, miten promotoit Octagonin ulkopuolella, on yhtä tärkeää kuin se, miten suoriudut sen sisällä, edetessäsi kaikkien aikojen parhaimmaksi (Greatest of All Time). Lisäksi aivan uuden mukautettavien moninpelitilojen joukon avulla sinä ja ystäväsi voitte hypätä Octagoniin ja kohdata nopeissa, hauskoissa ja tiukoissa helposti mukaan hypättävissä otteluissa, joissa näyttävä tyrmäys on aina vain yhden iskun päässä ja voitto voi ratketa silmänräpäyksessä.

MULLISTAVAA PELAAMISTEKNOLOGIAA

Real Player Motion (RPM) Tech on mullistava uusi EA SPORTSin animaatioteknologia, joka asettaa uuden vertailukohdan liikkeelle ja reaktiivisuudelle kaikkien aikojen parhaalta näyttävässä – ja parhaalta tuntuvassa – EA SPORTS UFC -pelissä. Siepattuna ja uudelleenrakennettuna alusta alkaen on yli 5000 uutta animaatiota, joten pystyt nyt liikkumaan, iskemään ja luomaan saumattomia yhdistelmiä maailman parhaiden UFC-urheilijoiden sulavuudella ja vapaudella. Pelaajat voivat nyt väistää ja iskeä ollessaan täydessä liikkeessä tehdäkseen vaarallisia vastahyökkäyksiä, mikä lisää uusia strategian ja kilpailemisen tasoja jokaiseen otteluun. Lisäksi RPM Tech toisintaa maailmanluokan UFC-ottelijoiden tyylit peilaten suosikkiurheilijoidesi, kuten Conor McGregorin, Georges St-Pierren ja Joanna Jedrzejcyzkin, tarkkoja ulkoasuja ja olemuksia.
OLE G.O.A.T.

EA SPORTS UFC 3 -pelissä on nyt mukana G.O.A.T. Career Mode, jossa Octagonin ulkopuolella tekemäsi valinnat vaikuttavat ensimmäistä kertaa koskaan polkuusi menestykseen Octagonin sisällä. Tee otteluidesi ulkopuolella promo-valintoja rakentaaksesi kiinnostusta otteluihisi, saadaksesi faneja, ansaitaksesi lisää rahaa suurten sopimusten kautta ja vangitaksesi koko maailman huomion. Luo kiihkeitä kiistakumppanuuksia muiden UFC-ottelijoiden kanssa käyttämällä pelin sisäistä uutta sosiaalisen median järjestelmää, joka antaa sinulle vapauden ottaa haluamasi persoonallisuuden viilipyttymäisen haastajan tai pahamaineisen suurisuun välillä. Lisää kiinnostusta suurimpiin otteluihisi tasapainottamalla aikasi salilla ja promo-tilaisuuksissa, jotka levittävät sanaa ja kasvattavat faniesi määrää. Päätä harjoitellessasi, mille salille liityt. Kullakin niistä on omat UFC-harjoittelukumppaninsa ja ainutlaatuiset liikkeensä opittaviksi. Katso lopuksi kaiken heräävän eloon silmiesi edessä uusissa Career Milestoneseissa, joita esitellään urasi aikana. Niitä ovat esimerkiksi lehdistötilaisuudet, punnitustilaisuudet ja autenttiset UFC-ohjelmat, kuten Bad Blood ja UFC Minute, joita emännöi Megan Olivi.
TARVITAAN VAIN YKSI ISKU

Toisin kuin missään muussa urheilussa, Octagonissa voitto voi ratketa silmänräpäyksessä. EA SPORTS UFC 3 -pelissä sinä päätät, miten ottelet ja miten voitat kokonaisessa uudessa pelitilojen valikoimassa, joka on suunniteltu nopeisiin, hauskoihin otteluihin, jotka sopivat täydellisesti kunnon nyrkkihippaan ystäviäsi vastaan. Pelaa Knockout Modea, Submission Shootoutia tai Stand & Bangia tai anna ottelijallesi loppumaton kestävyys Fight Now Customissa. EA SPORTS UFC 3 -pelissä sinulla on vapaus luoda ja mukauttaa ottelusi sääntöjä, ennen kuin kohtaat ystäväsi. Uudessa Tournament Modessa voit selvittää nokkimisjärjestyksen ystäviesi kesken yrittäessäsi kohdata niin monta vastustajaa kuin pystyt voittamaan kaaviotyylisillä pudotuskierroksilla, joissa kärsitty vahinko ja uupumus säilyvät.
LUO PARAS MAHDOLLINEN UNELMARYHMÄSI

EA SPORTS UFC 3 -pelin Ultimate Team™ tuo mukaan lisää mukauttamista, strategiaa ja keräilykortteja. Yhdistä ensimmäistä kertaa mukautettu luomasi ottelija oikean maailman UFC-ottelijoihin, joita ovat esimerkiksi Conor McGregor, Anderson Silva ja Demetrious Johnson, jotta voit rakentaa mahtavimman ottelijakokoonpanon. Uuden Fighter Chemistryn avulla voit tavoitella ja yhdistellä tiettyjä liikkeitä, jotka antavat tehostuksia ottelijallesi, jotta saat strategisen edun. Uusissa Ultimate Team Solo Challengeseissa on dynaamisesti päivittyviä yksinpelin pelaamishaasteita, jotka avaavat pelin sisäisiä palkintoja, kun taas uudet Ultimate Team Setsit antavat sinun kerätä teemallisia kortteja ja vaihtaa niitä arvokkaampiin kortteihin. Kaikki tämä on paketoitu sujuvoitettuun kokemukseen, jossa on uudelleensuunniteltuja pakettien avaamisia ja grafiikoita, joiden avulla sinun on helpompaa kuin koskaan ennen rakentaa oma Ultimate Team -ryhmäsi.

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat