Maksutavat

MAKSUTAVAT 

Verkkokauppamme maksamisen tuottaa Avarda (Y-tunnus 3362665-9) yhteistyössä pankkien kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi.

 

VPD Lasku 

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku.

Laskun toimitus
VPD Lasku toimitetaan sähköpostiisi tilauksen lähetystä seuraavana arkipäivänä. Jos olet valinnut laskun toimitustavaksi kirjepostin, se tulee noin viikon kuluttua lähetyksestä tilauksessasi antamaasi osoitteeseen.

VPD Tili 

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja.

VPD Tili -maksutavan lasku toimitetaan sähköpostiisi tilauksen käsittelyä seuraavana kuukauden 17. päivänä. Jos olet valinnut laskun toimitustavaksi kirjepostin, se tulee loppukuun aikana tilauksessa antamaasi osoitteeseen. Tähän laskuun kootaan kaikki kuukauden aikana tilaamasi tilaukset. 

Luottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Laskut voit tarkastaa myös Avardan omien sivujen kautta: Avarda.fi/omatsivut

Verkkomaksu 

Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

 

Korttimaksu 

Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

 

MobilePay 

Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

 

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa? 

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa. 

www.avarda.com/fi