Final Fantasy XVI

Aurinko laskee Valisthean maan ylle. Ennakkotilaajan etuna saat pelin sisäisiä etuja mukaan lukien Cait Sith’s Charm esineen sekä Braveheart miekan käyttöösi.
Vuosisatojen ajan ihmiset ovat kerääntyneet hänen Äitikristalliensa luo saadakseen nauttia niiden siunauksesta - runsaasta eetteristä, joka ruokkii taikoja, joihin he luottavat jokapäiväisessä elämässään. Kun eetteri alkaa haihtua ja elottomat kuolleet maat levittäytyvät yhä laajemmalle, myös taistelu Äitien valon viimeisten pilkahdusten hallussapidosta käy yhä kiivaammaksi. Kokoontuvan myrskyn keskellä on kuitenkin niitä, jotka uskovat, että kristallien perintö on muokannut ihmiskunnan kohtaloa tarpeeksi kauan.

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Final Fantasy XVI PS5
  Final Fantasy XVI PS5
   
  Rating:
  94% of 100
  Square Enixin suosittu Final Fantasy pelisarja saa jatkoa kun Final Fantasy XVI julkaistaan 22.6.2023.  Odotettua uutta osaa tekee moni Final Fantasy XIV:n parissa työskennelleitä veteraaneja, kut...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
  Toimituskulut alk. 0,00 €
  Tarjoushinta 34,99 € Norm. hinta 74,99 €
  Säästä 40,00 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.08. asti
  Toimituskulut alk. 0,00 €
 2. Final Fantasy XVI Deluxe Edition PS5
  Final Fantasy XVI Deluxe Edition PS5
  Saatavuus epävarmaa
  Rating:
  80% of 100
  Erittäin rajoitettu erä Final Fantasy XVI Deluxe Editionia.Deluxe Edition sisältää Final Fantasy XVI -pelin, Valisthea alueen kangaskartan ja SteelBook metallikotelon.Valtavan, synkän fantasiamaail...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Saatavuus epävarmaa
  Toimituskulut alk. 4,99 €
  Tarjoushinta 97,99 € Norm. hinta 119,90 €
  Säästä 21,91 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.08. asti
  Toimituskulut alk. 4,99 €

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Final Fantasy XVI

 Square Enixin suosittu Final Fantasy pelisarja saa jatkoa kun Final Fantasy XVI julkaistaan 22.6.2023.

Odotettua uutta osaa tekee moni Final Fantasy XIV:n parissa työskennelleitä veteraaneja, kuten Naoki Yoshida (tuottaja) ja Hiroshi Takai (ohjaaja). Pelin julkistuksessa esitetetyllä trailerilla esiteltiin pelisarjalle tuttuja chocoboja, taisteluja, taikuutta ja valtavia hirviöitä, minkä lisäksi miljöö näytti siirtävän tapahtumat keskiaikaisiin maisemiin.

Valtavan, synkän fantasiamaailman kohtalo on mahtavien eikonien ja niitä käyttävien dominanttien käsissä.

Tarina kertoo Clive Rosfieldistä, ”Rosarian ensimmäiseksi kilveksi” nimitetystä soturista, joka on vannonut suojelevansa nuorempaa veljeään Joshuaa – Phoenixin dominanttia.

Ennen pitkää Clive joutuu todistamaan murheellista tapahtumaa ja vannoo kostavansa Pimeyden eikon Ifritille, salaperäiselle olennolle, joka jättää jälkeensä valtavaa tuhoa.

Aurinko laskee Valisthean maan ylle.
Vuosisatojen ajan ihmiset ovat kerääntyneet hänen Äitikristalliensa luo saadakseen nauttia niiden siunauksesta - runsaasta eetteristä, joka ruokkii taikoja, joihin he luottavat jokapäiväisessä elämässään. Kun eetteri alkaa haihtua ja elottomat kuolleet maat levittäytyvät yhä laajemmalle, myös taistelu Äitien valon viimeisten pilkahdusten hallussapidosta käy yhä kiivaammaksi. Kokoontuvan myrskyn keskellä on kuitenkin niitä, jotka uskovat, että kristallien perintö on muokannut ihmiskunnan kohtaloa tarpeeksi kauan.

Valisthea

Äitikristallien valossa siunattu maa

Valisthean maa on täynnä Äitikristalleja - kimaltelevia kristallivuoria, jotka kohoavat ympäröivien maailmojen yläpuolelle ja siunaavat niitä eetterillä. Sukupolvien ajan ihmiset ovat kerääntyneet näiden majakoiden luokse hyödyntämään niiden siunausta ja käyttäneet eetteriä taikojen loihtimiseen, joiden avulla he voivat elää mukavaa ja yltäkylläistä elämää. Jokaisen Äitikristallin ympärille on kasvanut suuria voimia, ja niiden välillä on pitkään vallinnut levoton rauha. Nyt rauha kuitenkin horjuu, kun Pahuuden leviäminen uhkaa tuhota heidän valtakuntansa.

Eikonit ja niiden hallitsijat

Eikonit ovat Valisthean voimakkaimpia ja tappavimpia olentoja. Kukin niistä asuu hallitsijan sisällä - yksittäisen miehen tai naisen, joka on siunattu kyvyllä kutsua esiin niiden kauheaa voimaa. Joissakin kansakunnissa näitä hallitsijoita kohdellaan kuninkaallisina ihaillen tätä voimaa - toisissa taas heidät sidotaan sitä peläten ja pakotetaan toimimaan sota-aseina. Hallitsijoiksi syntyneet eivät voi paeta kohtaloaan, oli se kuinka julma tahansa.

Taikuutta ilman kristalleja: A Bearer's Burden

Useimmat Valisthean miehet ja naiset turvautuvat Äitikristalleihin taikojensa loihtimisessa. Pienellä osalla heistä on kuitenkin syntyessään kyky tehdä taikoja mielensä mukaan. Kantajan kohtalo elämässä vaihtelee huomattavasti sen mukaan, mihin maailmaan hän on syntynyt.

Rosarian suurherttuakunta
Perinteiden linnake
Kauan sitten joukko pieniä itsenäisiä maakuntia Länsi-Valistheassa löysi voiman yhtenäisyydestä ja muodosti Rosarian suurherttuakunnan. Suhteellisen vaurauden vuosien jälkeen herttuakuntaa uhkaa nyt Pahuuden leviäminen - uhka, joka hallitsemattomana veisi valtakunnan epäilemättä tuhoon. Rosaria saa eetterinsä Drake's Breathista, Äitikristallista, joka sijaitsee tuliperäisellä saarella rannikon edustalla. Feeniksin hallitsija, Tulen Eikon, nousee arkkiherttuna valtaistuimelle, kun he tulevat täysi-ikäisiksi.

Final Fantasy XVI: Mitä uutta pelissä on luvassa?

Final Fantasy XVI on yksi odotetuimmista peleistä tulevalle vuodelle. Square Enixin kehittämä peli on seuraava osa suositussa Final Fantasy -pelisarjassa, joka on viihdyttänyt pelaajia jo yli 30 vuoden ajan. Vaikka pelin julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, fanit ovat innoissaan siitä, mitä uutta pelissä on luvassa.
Yksi merkittävä muutos Final Fantasy XVI:ssa on sen tarina. Pelin tarina sijoittuu maailmaan nimeltään Valisthea, joka koostuu useista erilaisista valtakunnista ja alueista. Pelaajat ottavat roolin Cliven nimisen nuoren miehen hahmossa, joka elää Rosaria-nimisessä valtakunnassa. Clive on valmistautumassa ryhtymään Rosarian ritariksi ja hänen tehtävänään on suojella kuningaskuntaansa pimeyden voimilta.

Pelin trailerissa nähdään myös muita merkittäviä hahmoja, kuten Joshua ja Jill Warrick sekä Ardbert. Joshua näyttää olevan yksi pelin keskeisimmistä hahmoista ja hänen roolinsa tarinan edetessä voi olla ratkaiseva.

Toinen uusi ominaisuus Final Fantasy XVI:ssa on sen taistelujärjestelmän muutos. Pelissä käytetään "Active Time Battle" -järjestelmää, joka on ollut käytössä joissakin aiemmissa Final Fantasy -peleissä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajat voivat valita erilaisia ​​toimintoja ja hyökkäyksiä tietyssä ajassa. Taistelujärjestelmän muutos voi antaa pelaajille uusia mahdollisuuksia strategioiden suunnitteluun ja pelin dynamiikan parantamiseen.

Lisäksi Final Fantasy XVI:ssa nähdään uusi Summon-järjestelmä, joka mahdollistaa pelaajien kutsumaan esiin voimakkaita olentoja taistelemaan heidän puolestaan. Pelaajat voivat myös käyttää "Dominant" -järjestelmää, jonka avulla he voivat hallita vihollisia ja saada niitä taistelemaan heidän puolestaan.

Grafiikka on myös yksi Final Fantasy XVI:n merkittävimmistä ominaisuuksista. Pelin trailerit ovat paljastaneet uskomattoman kauniit maisemat ja yksityiskohtaiset hahmot. Square Enix on tunnettu siitä, että se panostaa paljon grafiikkaan peleissään, joten fanit odottavat innolla miten tämän pelin visuaalinen ilme kehittyy.

Kaiken kaikkiaan Final Fantasy XVI:n lupaillaan tarjoavan monipuolisen kokemuksen tarinan, taistelujärjestelmän ja grafiikan suhteen. Vaikka pelin julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, fanit odottavat innolla pääsevänsä pelaamaan tätä uutta ja jännittävää Final Fantasy -peliä.

Taikuutta ja seikkailua: Tutustu Final Fantasy XVI:n tarinaan

Final Fantasy XVI on yksi odotetuimmista peleistä, joka julkaistaan lähitulevaisuudessa. Pelin tarina sijoittuu maailmaan, jossa magia ja teknologia elävät rinnakkain. Tarinan päähenkilö on nuori mies nimeltään Clive Rosfield, joka on osa Rosfieldin perhettä - yhtä Valistuksen neljästä pyhästä suojelijasta.
Pelissä pelaaja seuraa Cliven matkaa kohti aikuisuutta ja vastuunottoa suojelijana. Hän joutuu kohtaamaan monia haasteita, kuten poliittisia juonitteluita ja taisteluja vaarallisia olentoja vastaan. Pelin tarina käsittelee myös teemoja kuten valta, uskollisuus ja velvollisuus.

Cliven matkan varrella hän tapaa muita merkittäviä hahmoja, kuten Joshua Rosfieldin - toisen Valistuksen pyhistä suojelijoista - sekä Jill Warrickin - salaperäisen naisen, jonka motiivit ovat alussa epämääräisiä.

Pelin maailma on täynnä erilaisia alueita, joissa pelaaja voi tutkia kaupunkeja ja kyliöitä sekä löytää piilotettuja aarteita. Maailmassa on myös useita erilaisia rotuja ja kansoja, jotka kaikki omaavat oman ainutlaatuisen historian ja kulttuurin.

Final Fantasy XVI:n tarina on täynnä seikkailua ja yllättäviä käännekohtia. Pelaaja pääsee kokemaan taikuuden voiman ja kohtaamaan vaarallisia vihollisia, mutta myös rakentamaan ystävyyssuhteita ja löytämään rakkautta. Pelin tarina on varmasti unohtumaton kokemus kaikille Final Fantasy -faneille ja niille, jotka etsivät uutta fantasiaseikkailua.

Paluu juurille: Miten Final Fantasy XVI eroaa edeltäjistään?

Final Fantasy on yksi pelimaailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista roolipeleistä. Se on ollut läsnä pelaajien elämässä jo yli 30 vuoden ajan, ja sen suosio ei näytä hiipuvan. Final Fantasy XVI on seuraava osa tähän pitkään sarjaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran PlayStation 5:lle syyskuussa 2021.
Yksi tärkeimmistä asioista, jotka erottavat Final Fantasy XVI:n edeltäjistään, on sen paluu juurilleen. Pelin kehittäjät ovat ilmoittaneet haluavansa palata takaisin sarjan alkuperäiseen tunnelmaan ja tarinaan. Tämän lisäksi he ovat myös luvanneet parantaa pelattavuutta ja tehdä siitä entistäkin haastavamman.

Pelin juoni sijoittuu maailmaan nimeltään Valisthea, joka koostuu useasta eri valtakunnasta. Pelaaja ottaa roolin Clivena Rosfieldina, joka toimii Phoenixin ritarikunnassa. Phoenixin ritarikunta on pyhän kristallin suojeleminen vastaan hyökkääviä voimia vastaan.

Tarinassa korostetaan henkilöhahmojen välisiä suhteita ja draamaa enemmän kuin aiemmissa peleissä. Tämän lisäämiseksi kehittäjät ovat poistaneet moninpelin kokonaan ja keskittyneet yksinpeliin. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat nauttia pelistä omassa tahdissaan ilman häiriöitä.

Grafiikka on myös saanut merkittävän päivityksen Final Fantasy XVI:ssa. Pelissä käytetään uutta Luminous Engine -moottoria, joka mahdollistaa erittäin yksityiskohtaisen grafiikan ja realistisen valaistuksen. Pelaajat voivat odottaa uskomattoman kauniita maisemia ja henkilöhahmoja.

Lopuksi, Final Fantasy XVI:n taistelusysteemi eroaa edeltäjistään huomattavasti. Se on nopeatempoinen toimintapohjainen taistelusysteemi, joka vaatii pelaajalta nopeita refleksejä ja strategista ajattelua. Tämän lisäksi peli sisältää monia erilaisia ​​taikuuden loitsuja ja kykyjä, jotka ovat avainasemassa taisteluissa.

Kaiken kaikkiaan Final Fantasy XVI näyttää olevan paluu juurille sarjan alkuperäiseen tunnelmaan ja tarinaan. Pelaajien odotukset ovat korkealla tämän uuden osan suhteen, mutta kehittäjät ovat luvanneet tuoda jotain uutta pöydälle samalla kun he kunnioittavat sarjan perinteitä.

Uusi sukupolvi, uudet haasteet: Millaisia hahmoja pelissä nähdään?

Pelaamisen maailma on muuttunut huomattavasti viime vuosikymmeninä. Uusi sukupolvi on astunut esiin ja tuo mukanaan uusia haasteita ja hahmoja pelimaailmaan. Tämän päivän pelit ovat monipuolisempia, monimutkaisempia ja tarjoavat pelaajille mahdollisuuden kokea täysin uusia seikkailuja.
Yksi tärkeimmistä asioista, jotka erottavat uuden sukupolven pelejä vanhemmista peleistä, on hahmojen monimuotoisuus. Pelaajilla on nyt mahdollisuus valita hahmoja, jotka edustavat erilaisia ​​rotuja, sukupuolia ja seksuaalisuuksia. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden kokea pelit useammasta näkökulmasta ja löytää yhteys hahmoon, joka vastaa heidän omaa identiteettiään.

Uudet sukupolvet ovat myös tuoneet mukanaan monenlaisia ​​pelin sisältöjä. Esimerkiksi roolipelit tarjoavat nyt laajan valikoiman tehtäviä ja haasteita, joissa pelaaja voi kehittää hahmonsa taitoja tai saada palkintoja suorituksistaan. Toisaalta ammuntapelit ovat kehittyneet entisestään realistisemmiksi ja vaativammiksi.

Pelien juonet ovat myös monimutkaistuneet. Tarinat ovat usein yhtä tärkeitä kuin pelattavuus, ja pelaajille tarjotaan mahdollisuus kokea täysin uusia maailmoja ja seikkailuja. Pelit voivat olla jännittäviä, koskettavia tai hauskoja, ja niiden avulla pelaajat voivat uppoutua täysin erilaisiin maailmoihin.

Uusi sukupolvi on myös tuonut mukanaan sosiaalisen pelikokemuksen. Pelaajilla on nyt mahdollisuus pelata yhdessä verkossa, kommunikoida muiden pelaajien kanssa ja jakaa kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden luoda yhteisöjä ja löytää samanhenkisiä ihmisiä ympäri maailmaa.

Kaiken kaikkiaan uusi sukupolvi tuo mukanaan monipuolisempia pelejä, jotka tarjoavat haasteita kaikenlaisille pelaajille. Hahmot ovat monimuotoisempia kuin koskaan ennen, juonet ovat syvällisempiä ja sosiaalinen pelikokemus on kehittynyt huomattavasti. Tämän päivän pelit eivät ole vain viihdettä - ne ovat todellisia taiteellisia saavutuksia, jotka vievät pelaamisen aivan uudelle tasolle.

Fanien odotukset korkealla – Voiko Final Fantasy XVI vastata niihin?

Final Fantasy -pelisarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista roolipeleistä. Sen ensimmäinen osa julkaistiin jo vuonna 1987, ja siitä lähtien sarja on kasvanut valtavaksi ilmiöksi, joka on kerännyt miljoonia faneja ympäri maailmaa. Nyt fanit odottavat innolla seuraavaa osaa, Final Fantasy XVI:ta.
Fanien odotukset ovat korkealla, sillä Final Fantasy -sarjan edelliset osat ovat olleet erittäin suosittuja ja arvostettuja. Pelisarjan viimeisin osa, Final Fantasy XV, julkaistiin vuonna 2016 ja se sai paljon positiivista palautetta niin kriitikoilta kuin pelaajiltakin. Fanit odottavatkin nyt innolla uutta peliä ja toivovat sen vastaavan heidän korkeisiin odotuksiinsa.

Final Fantasy XVI:n kehitystiimi on luvannut tarjota pelaajille jotain uutta ja innovatiivista. Pelissä tullaan näkemään muun muassa uusia hahmoja, tarinoita ja pelimekaniikkoja. Kehitystiimi on myös luvannut panostaa pelin grafiikkaan entistä enemmän, joten fanit voivat odottaa todella upeita visuaalisia elämyksiä.

Pelisarjan fanit ovat tottuneet siihen, että Final Fantasy -pelit tarjoavat syvällisiä tarinoita ja hahmoja, jotka jäävät pelaajien mieleen pitkäksi aikaa. Tämän vuoksi fanit odottavat Final Fantasy XVI:lta paljon myös tarinallisesti. He toivovat, että peli sisältää monimutkaisia juonenkäänteitä ja hahmoja, joista pelaajat voivat oppia uusia asioita.

Final Fantasy -pelisarjan musiikki on myös ollut yksi sen suurimmista vahvuuksista. Sarjan aiemmat osat ovat sisältäneet upeita musiikkikappaleita, jotka ovat jääneet soimaan pelaajien päähän vielä pelin loppumisenkin jälkeen. Fanit odottavatkin innolla, millaista musiikkia Final Fantasy XVI tulee sisältämään.

Kaiken kaikkiaan fanit odottavat Final Fantasy XVI:lta paljon. He toivovat peliltä uutta ja innovatiivista sisältöä sekä syvällistä tarinaa ja hahmoja. Lisäksi he odottavat upeaa grafiikkaa ja unohtumatonta musiikkia. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö kehitystiimi vastaamaan näihin korkeisiin odotuksiin vai ylittämään ne vieläkin suuremmalla marginaalilla. Yksi asia on kuitenkin varma: fanit ovat valmiita ottamaan vastaan uuden Final Fantasy -pelin avosylin ja odottavat jo innolla sen julkaisua.