Toimitusehdot

Maksaminen on verkkokaupassamme täysin turvallista, sillä käytämme sivuillamme tilausprosessin maksuvaiheessa SSL-salausta. Näin tietosi pysyvät täysin suojassa.
VPD:n tilaus ja tilinhallinta ovat 256-bittisesti SSL-suojattu. Kaikki tietonne siirtyvät meille salattuna.
VPD:n asiakasrekisteri on myöskin luottamuksellinen ja VPD sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimusehdoissa mainituille osapuolille.
Tietojanne ei myöskään käytetä markkinointiin ilman teidän lupaanne.
Tilaamalla K-18 (kielletty alle 18-vuotiailta) pelin vahvistat, että olet 18-vuotta täyttänyt. Suomessa väärän henkilötiedon antaminen on tuomittava rikos.
Toimitamme tilaamasi tavarat postitse. Myös nouto myymälästä on mahdollinen. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • teet tilauksesi arkipäivänä ma-pe ennen klo 15
 • tilaamasi tuote löytyy suoraan varastosta. Jos tuote on päässyt suuresta kysynnästä johtuen loppumaan, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Näet varastotilanteemme (saatavuuden) tuotetiedoissa.

Postiennakolla maksu tapahtuu postissa noudon yhteydessä. Mikäli tuote on loppu, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse tai puhelimitse. Suurimmassa osissa tapauksista loppunut tuote kyetään toimittamaan 2-4 päivän sisällä tilauksesta.

Toimitusaika on normaalisti 1 - 2 arkipäivää. Näet tuotteen saatavuuden aina tuotteen tiedoissa. Pääsääntöisesti tuote on perillä asiakkaalla jo seuraavana arkipäivänä Suomesta toimitettuna. Posti toimittaa Suomessa 95 % käyttämämme 1-lk:n kirjeistä ja paketeista seuraavaksi arkipäiväksi. Postiennakolla maksettaessa tuote on noudettavissa postikonttorista yleensä saman aikataulun puitteissa.   Tältä sivulta näet helposti Postin toimitusajat: Postin toimitusajat
Mikäli asut toisessa EU-maassa tai muualla ulkomailla, ota ennen tilausta yhteyttä meihin. Lähettävät lähetykset lähetetään kirjattuna, jolloin normaalit kotimaan toimituskulut eivät päde.

Toimituksen reklamointiaika on 7 päivää lähetyksestä. Sen jälkeen tehtävät reklamoinnit eivät päde.

Ennakkoon myytävissä tuotteissa on merkitty sillä hetkellä tiedossa oleva julkaisupäivä ja hinta. Nämä tiedot ovat kuitenkin aina vain suuntaa antavia ja ne voivat muuttua. Maahantuojat ilmoittavat meille mahdollisista muutoksista, jonka jälkeen päivitämme muuttuneet tiedot sivuillemme. Mikäli olet maksanut ennakkotilattavan tuotteen ja hinta on muuttunut julkaisupäivään mennessä, otamme sinuun yhteyttä. Pidätämme oikeuden ennakkotilausetujen muutoksiin. MTG-tuotteet lähetetään valmistajan ohjeiden mukaisesti vasta julkaisupäivänä.
Posti Ovelle-Paketti on Postin Ovelle 14 paketti. Posti yrittää silloin tuoda pakettia ennen klo 14:00. Jos tällöin ei olla paikalla, niin paketti on sitten noudettavissa lähimmästä Postin toimipaikasta. Jaetaan suoraan vastaanottajalle lähes kaikkialle seuraavana työpäivänä (ma-pe) klo 14 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus, ja lähetys on noudettavissa postista.
Posti Illalla Ovelle-Paketti on Itella Express Flex palvelu. Itella ottaa aina vastaanottajaan yhteyttä toimitusajankohdasta sopimiseksi. Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi. Paketit on mahdollista noutaa myös postista, mutta vastaanottajan pitää olla yhteydessä Itellaan ja sopia lähetyksen toimittamisesta postiin. Kuljetusyksiköitä ei voi noutaa, vaan ne toimitetaan aina kotiin. Palveluun kuuluu 1 toimituskerta, mutta tarvittaessa lähetykselle on tilattavissa maksullinen uudelleen toimitus. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin ja suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Ladattavat pelit

Huomioi, että me emme voi taata koneesi yhteensopivuutta ostamaasi tuotteeseen. Tästä syystä sinun tulee tarkistaa pelin toimivuus koneellasi ennen tilausta/latauskoodin toimitusta.
Voit tarkistaa yhteensopivuuden osoitteesta http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx 
Tilaamalla vahvistat, että olet varmistanut tuotteen yhteensopivuuden koneellesi. Koodin toimituksen jälkeen et voi enää perua tilausta.
Maksetun tilauksen jälkeen pelin latauslinkki ja aktivointikoodi tulevat sähköpostilla ja käyttäjätilillesi.
Huomaathan, että latausaika voi kestää tunteja, riippuen nettiyhteytesi nopeudesta ja pelin koosta.

Toimituskulut

Helpoiten saat tarkistettua lähetyksen kokonaistoimituskulut ostoskorissa. Tämä kohta tulee ennen kuin vahvistat tilauksen lopullisesti. Kyseisessä kohdassa ilmoitetaan kaikki tilauksesta koituvat kulut. 

Maksutavat

Pankkien verkkomaksut

Pankkien verkkomaksuilla käytössäsi ovat seuraavat verkkomaksut:

 • Sampo
 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Paikallis Osuuspankit
 • Handelsbanken
 • Tapiola
 • Säästöpankki
 • Aktia
 • S-Pankki

Verkkomaksulla maksaminen on verkkokaupassamme täysin turvallista, sillä käytämme sivuillamme tilausprosessin maksuvaiheessa SSL-salausta. Näin tietosi pysyvät täysin suojassa.
VPD:n tilaus ja tilinhallinta ovat 256-bittisesti SSL-suojattu. Kaikki tietonne siirtyvät meille salattuna.
VPD:n asiakasrekisteri on myöskin luottamuksellinen ja VPD sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimusehdoissa mainituille osapuolille.
Tietojasi ei myöskään käytetä markkinointiin ilman lupaasi.  

Luottokortit ja VISA Electron

Huomaa että et voi maksaa Visa Electron-kortilla mikäli sinulla on käytössäsi niin sanottu rajoitettu Visa Electron. Korttia ottaessasi olet saattanut rajoittaa korttisi käyttöä siten, että et voi tehdä sillä verkko-ostoksia. Käytä tällöin jotain muuta maksutapaa, tai ota yhteyttä pankkiisi rajoituksen poistamiseksi.

Luottokorteilla maksaminen on verkkokaupassamme täysin turvallista, sillä käytämme sivuillamme tilausprosessin maksuvaiheessa SSL-salausta. Näin luottokorttitietosi pysyvät täysin suojassa.
VPD:n tilaus ja tilinhallinta ovat 256-bittisesti SSL-suojattu. Kaikki tietonne siirtyvät meille salattuna.
VPD:n asiakasrekisteri on myöskin luottamuksellinen ja VPD sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin muille kuin tässä sopimusehdoissa mainituille osapuolille.
Tietojanne ei myöskään käytetä markkinointiin ilman teidän lupaanne.

Luottokorteilla ja VISA ELECTRONILLA maksamisesta ei veloiteta mitään lisäkuluja.

VPD Lasku / Laskulla

Meillä on käytössä VPD lasku, jolla voit maksaa ostoksesi vähintään 22 päivän korottomalla maksuajalla (Käsittelymaksu 1,95 € lisätään laskuun).

Osta nyt – maksa myöhemmin!  

 • SAAT TILAAMASI TUOTTEET AINA ENNEN MAKSAMISTA
 • LASKU LÄHETETÄÄN KUUKAUDEN 17. PÄIVÄNÄ
 • MAKSUAIKA ON VÄHINTÄÄN 14 PÄIVÄÄ JA JOPA 50 PÄIVÄÄ RIIPPUEN OSTOPÄIVÄSTÄ
 • KÄSITTELYMAKSU 1,95 € per kuukausi, eli voit koko kuukauden ostaa tuotteita ja sinulle tulee käsittelymaksu vain kerran
 • MAHDOLLISUUS JAKAA MAKSU ERIIN JOPA 3. VUODEKSI

Tarjoamme Laskun yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luotonmyöntäjänä toimii Avarda Oy. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksutavan.

Lasku lähetetään kirjepostina aina kuukauden 17. päivänä ja käsittelymaksu on 1,95 €. Lasku erääntyy seuraavan kuukauden 3. päivä, joten sinulla on jopa 50 päivää maksuaikaa, riippuen ostopäivästä. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu (tällä hetkellä 5 euroa). Voit maksaa koko laskun kerralla, tai jakaa maksun eriin, jolloin sinulle avataan automaattisesti Tili. Pienin mahdollinen maksu lukee laskussa. Kun lasku on siirtynyt tilille, vuosikorko on 19,90 % ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 1,95 €. Esimerkiksi 1000 € ostoksessa luoton kokonaiskustannukset ovat 1 135€, erien määrät 12 ja erän suuruus 94,54€. Esimerkissä oletetaan, että eriä maksetaan yhden vuoden ajan. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois.

Lisätietoa Avarda OY:n laskusta:
Yleiset lainaehdot (klikkaa auki)
vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (klikkaa auki) (SECCI)

Toinen vaihtoehdo laskulla ostamiseen on yhdessä Kreditor Europe Ab:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa tuotteitamme laskulla. Laskulla-palvelun avulla verkkokaupassa asioiminen on turvallista ja helppoa. Maksu hoituu sähköpostilla tulevalla laskulla, jossa on 14 vrk maksuaikaa. Lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Myymälästä laskulla tilattaessa on tuotteiden noutajan oltava sama henkilö, joka laskuun on merkitty. Henkilöllisyys tarkistetaan kassalla. Tässä tapauksessa laskun saa tuotteiden mukana.

Mikäli maksat koko kauppahinnan edellä mainitun ajan kuluessa ei tilisopimusta synny. Voit halutessasi maksaa laskun myös osamaksulla. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5€ sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko + 7 %). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonantajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Lue lisää palvelusta osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/lasku

Lasku lähetetään sinulle antamaasi sähköpostiin. Lähettäjä on Klarna.

VPD TILI

Meillä on käytössä VPD tili, jolla voit maksaa ostoksesi erissä.

Osta nyt – maksa omaan tahtiin!  

 • SAAT TILAAMASI TUOTTEET AINA ENNEN MAKSAMISTA
 • LASKU LÄHETETÄÄN KUUKAUDEN 17. PÄIVÄNÄ
 • EI AVAUSMAKSUA
 • MAKSA OSTOKSESI JOUSTAVASTI OSISSA. MAKSUAIKAA JOPA 36 KK
 • TILINHOITOMAKSU 1,95 € per kuukausi, eli voit koko kuukauden ostaa tuotteita ja tilinhoitomaksu veloitetaan ainoastaan kerran

 Tarjoamme VPD Tilin yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luotonmyöntäjänä toimii Avarda Oy. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksutavan.

Lasku lähetetään kirjepostina aina kuukauden 17. päivänä ja tilinhoitomaksu on 1,95 €. Lasku erääntyy seuraavan kuukauden 3. päivä, joten sinulla on jopa 50 päivää maksuaikaa, riippuen ostopäivästä. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu (tällä hetkellä 5 euroa). Pienin mahdollinen maksu lukee laskussa. Kun lasku on siirtynyt tilille, vuosikorko on 19,90 % ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 1,95 €. Esimerkiksi 1000 € ostoksessa luoton kokonaiskustannukset ovat 1 135€, erien määrät 12 ja erän suuruus 94,54€. Esimerkissä oletetaan, että eriä maksetaan yhden vuoden ajan. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois.


Lisätietoa Avarda OY:n laskutuksesta:
Yleiset lainaehdot (klikkaa auki)
vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (klikkaa auki) (SECCI) 

Joustava erämaksu

Maksa omassa tahdissasi. Voit koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan. Tarkat ehdot löydät osoiteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/joustava-eramaksu

Myymälästä osamaksulla tilattaessa on tuotteiden noutajan oltava sama  henkilö, joka osamaksusopimukseen on merkitty. Henkilöllisyys tarkistetaan kassalla.
Tarkemmat ehdot. https://www.klarna.com/fi

Postiennakko

Postiennakolla lähetämme tilauksesi ja se on noudettavissa omasta postitoimipaikastasi. Kun paketti on saapunut omaan lähipostiisi, Posti lähettää sinulle saapumisilmoituksen, jolla voit noutaa sen postitoimipaikastasi. Mikäli olet ilmoittanut tiedoissasi sähköpostiosoitteesi, lähetämme tilausvahvistuksen lisäksi myös lähetyksen seurantanumeron. Sen avulla voit seurata lähetyksesi etenemistä ja noutaa sen postistasi heti kun lähetys on saapunut sinne. Jos ilmoitat puhelinnumerosi, niin saat tekstiviestillä lähetyksenseurantanumeron, jolla voit noutaa lähetyksen Postista. Postin lähetyksenseuranta.
Postiennakolla ei voi ottaa "Ovelle-paketti" lisäpalvelua.

Osatoimituksissa postiennakolla lähetettäessä veloitamme postikulut myös jälkimmäisestä lähetyksestä ellet tätä erikseen tilauksen muut tiedot-kohdassa ilmoita. Postiennakolla tulee tilata tavaroita vain, kun olet varma että kykenet lunastamaan lähetyksen postista. Huomaa että emme käsittele postiennakkotilauksia, joissa ei ole mukana asiakkaan puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta! Tästä säännöstä on mahdollista poiketa erikoistapauksissa.

Pikkupaketti

Pikkupaketti jaetaan vastaanottajille pääsääntöisesti jättöpäivästä lukien toisena arkipäivänä, loput viimeistään kolmantena arkipäivänä.
Seuranta toimii kotiosoitteeseesi asti.
 
Mittojensa puolesta Pikkupaketti pystytään jakamaan vastaanottajalle useimpiin postiluukkuihin ja -laatikoihin päiväpostin mukana. Muussa tapauksessa asiakas noutaa lähetyksen Postin palvelupisteestä.

Noutotilaukset

Myymälöistämme noudettavissa tilauksissa noutajan tulee olla sama henkilö kuin tilauksessa. Tarkistamme henkilöllisyyden aina, joten ota henkilöllisyystodistus mukaasi. Verkkokaupan kautta ei voi tehdä tilata tuotetta myymälässä maksettavaksi.

Arvonlisävero

Kaikki myytävät tuotteemme sisältävät arvonlisäveron 24% tai 10% (kirjat, strategiaoppaat). Käytetyt tuotteet eivät sisällä vähennettävää veroa (ALV. 0%) vaan kuuluvat marginaaliveron alaisuuteen.

Takuu

Annamme kaikille tuotteillemme takuun, myös käytetyille.

Takuu uusille ja käytetyille peleille on yksi (1) kuukausi, seuraaville pelikonsoleille:

 • PS One
 • PS2
 • PS3
 • PS4
 • XBOX
 • XBOX360
 • Xbox One
 • PC
 • Nintendo Gamecube
 • Nintendo Wii
 • Nintendo Wii U
 • Dreamcast

Takuu uusille ja käytetyille peleille on kolme (3) kuukautta seuraaville pelikonsoleille:

 • PSP (PlayStation Portable)
 • PSVita
 • Nintendo 3DS
 • Nintendo DS Lite
 • Nintendo DS
 • GameBoy Advance SP
 • GameBoy Advance
 • GameBoy Color
 • Muut pelikonsolit joissa käytetään pelikasetteja CD/DVD-levyn sijasta

Takuu pelikonsoleille ja tarvikkeille:

Xbox 360 ja Xbox One-pelikonsoleille annetaan kahden (2) vuoden takuu . PlayStation-pelikonsoleilla on yhden (1) vuoden takuu.
Tarvikkeilla on pääsääntöisesti yhden (1) vuoden takuu. Toisilla tarvikkeilla on jopa viiden (5) vuoden tehdastakuu.


Palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja sinetöityjä. Jos pelin tai tuotteen suojamuovi/sinetti on avattu, palautusoikeus raukeaa. Ole hyvä ja tarkista tuotteen yhteensopivuus laitteeseesi ennen tilausta tai viimeistään ennen tuotteen muovikalvon avausta.

Käytetty peli myydään aina oletuksella, että kaikki pelin mukana tuleva lisäsisältö olisi jo käytetty. Tämä koskee esim. pelin mukana tulevia koodeja, jotka mahdollistavat lisämateriaalin lataamisen peliin/nettipelin pelaamisen/pelin rekisteröinnin. Edellämainitun materiaalin puuttuminen käytetystä pelistä ei ole hyväksyttävä syy kaupan purkuun. Jos haluat varmistaa, että voit palauttaa käytetyn pelin, niin pyydäthän siihen sinettipussin lisätiedot kohdassa tilauslomakkeella. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Pyydä kuitti asiakaspalautuksen lähettämisestä ja säästä se mahdollisen paketin/kirjeen katoamisen varalta. Maksu hyvitetään vasta tuotteen saavuttua takaisin varastoomme. Jos paketti häviää matkalla, on asiakkaan vastuulla todistaa asiakaspalautuksen lähettäminen.

Lähetä asiakaspalautus aina päävarastoon, tilasit sen sitten Vantaalta tai Päävarastolta. Laita palautukseen aina mukaan tilauksen ja omat yhteystiedot.
Palautusosoite on
VPD Finland Oy
PL 88
01301 Vantaa

Pidätämme oikeuden veloittaa 15 euroa noutamattomista lähetyksistä.


Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ilmoitetut julkaisupäivät ja ennakkohinnat ovat maahantuojien arvioita ja saattavat muuttua. VPD ei vastaa viivästyneiden toimitusaikojen tai kuljetuksen aiheuttamista välillisistä haitoista (force majeure ks. alla). Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen tuotteen saatavuusongelmien vuoksi.

Ylivoimainen este (Force Majeure):

Ylivoimaisen esteen sattuessa VPD voi lykätä tuotteen toimitusta tai peruuttaa koko tilauksen maksamalla asiakkaalle takaisin mahdollisesti suoritetun kauppasumman. Ylivoimaisen esteen muodostava tapahtuma voi muun ohella olla viranomaisen toimenpide, tekninen vika, toiminnan keskeytyminen vesivahingon tai tulipalon tai muun onnettomuuden seurauksena, yleisen liikenteen tai energianjakelun keskeytys, työselkkaus taikka muu vastaava vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen syy, jota VPD ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon ja jonka seurauksia se ei kohtuudella ole voinut välttää.

Kaikki tavarat ovat VPD Finland Oy:n omaisuutta kunnes kauppasumma on kokonaisuudessaan suoritettu.

Henkilörekisteri

Löydät tietosuojaselosteemme täältä

Myymälän yhteystiedot:

VPD Pelikauppa Vantaa
Tikkurila
Kauppakeskus Tikkuri
Asematie 4-10
Kauppakeskus Tikkuri, 2. kerros
01300 Vantaa
Puhelin: 010 423 2669