Yleistä
VPD on Suomalaisen pelialan pioneeri ja omistuspohjamme perustuu perinteiseen yksityisyrittäjyyteen. VPD on uusien video- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden myyntiin erikoistunut liike. Valikoimamme kattaa vakuuttavan valikoiman pelejä eri alustoille. Erinomaiset toimittajasuhteemme takaavat asiakkaillemme laadukkaan valikoiman yleisistä suosikeista aina mitä erikoisempiin peleihin asti. Omistajien vaihduttua, olemme uudistaneet liikettämme valtavasti. Elokuussa 2006 avasimme uudistetun verkkokaupan. Uusimme vuonna 2015 verkkokaupan jälleen vastaamaan paremmin palvelua. Valikoimapuolella olemme panostaneet erityisesti PS4-peleihin. Niinpä olemme tuoneet valikoimiimme runsaan valikoiman tietokonepelejä PC-pelaajien iloksi. Näin valikoimissamme on Suomen kattavin valikoima konsolipelejä - niin uusia kuin käytettyjä. Myös tarvikevalikoimaa on parannettu tuomalla valikoimiin enemmän eri valmistajien tarvikkeita. Anna meille palautetta mitä pelejä sinä haluaisit valikoimiimme?

Palvelumme
Myymälämme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Asematie 4-10, kauppakeskus Tikkurissa. Aukioloaikamme ja liikkeen sijainnin näet tämän sivun alareunasta.

Palvelumme kattaa uusien video- ja PC-pelien myynnin. Otamme vastaan myös käytetyt konsolipelisi, joista saat vaihtohyvityksen joko suoraan haluamaasi tuotteeseen tai lahjakorttina. Mahdollista on myös konsolipelien myynti suoraan käteisellä yli 16-vuotiailta. PC-pelejä vaihdamme erikoistapauksissa. Käytettyihin peleihin annamme saman takuun kuin uusissakin peleissä, joten käytettyjen pelien ostaminen on meiltä yhtä turvallista kuin uuden pelin ostaminen. Mikäli sattuu että jotakin tuotetta ei valikoimistamme löydy, etsimme ja tilaamme sen mielellämme sinulle. Olemme toimittaneet asiakkaillemme mitä erikoisempia pelejä. Hyvät yhteistyökumppanimme mahdollistavat hankintakanavat eri puolille maailmaa joten: kysy meiltä, me palvelemme! 
Palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. Jos emme jotakin tiedä, otamme siitä selvää. Huomaathan kuitenkin että PC-pelien asennukseen liittyviin tukipalveluihin aikamme ei riitä. Täältä löydät yhteystiedot eri maahantuojien tuotetukinumeroihin. 

Myymälän ja verkkokaupan hinnoissa voi olla eroja. Huomaathan kuitenkin että saat jokaisen tuotteen halvimpaan tarjoamaamme hintaan.

VPD:n historiaa
VPD Videopelidivari Oy perustettiin alunperin vuonna 1992 Tikkurilan Osto- ja myyntiliikkeen nimellä. Aluksi valikoimaan kuului kaikkea antikvariaatteihin kuuluvaa, mutta vähitellen toiminta siirtyi kokonaan videopelien kiehtovaan maailmaan. Toiminta kasvoi kovaa vauhtia ja niinpä VPD lanseerasi ensimmäisten joukossa Suomessa verkkokaupan, jossa myytiin videopelejä sekä oheistarvikkeita. Pelkkään VPD:n omaan varastolistaukseen perustunut sivusto oli käytössä aina nykyiseen verkkokauppaan saakka, ja se saavutti vuosien aikana tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukon. Vuoden 2006 maaliskuussa vanha omistaja myi VPD:n uusille omistajille. Tämän seurauksena liike on uudistettu täysin ja viimeisimpänä muutoksena on tämä  verkkokauppa jolla nyt olet. Uusien omistajien myötä liikkeen valikoima uudistui PC-peleillä sekä tarvikevalikoimaa laajennettiin. Ja mikä olennaisinta, VPD:stä tuttu asiakaspalvelun taso on parantunut entisestään. Todistuksena tästä Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry palkitsi VPD:n vuoden 2007 pelikauppana helmikuussa 2008. Palkinnon perusteina olivat työ Suomalaisen pelialan sekä oman toiminnan kehittäminen. Suurin kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat vuosien varrella asioineet liikkeessämme sekä verkkokaupassamme.

 VideoPeliDivari VPD

Kuva VPD:n vanhasta verkkokaupasta vuodelta 2002.

Yhteystietomme

VPD Pelikauppa Päävarasto / verkkokauppa
Y:2015063-9
PL 88
01301 Vantaa
Puhelin: 010 423 2660 (ma-pe 9-16)
sähköposti
Web

VPD Pelikauppa Vantaa
Y:2015063-9
Asematie 4-10, Kauppakeskus Tikkuri
01300 Vantaa
Puhelin: 010 423 2669
sähköposti
Web

Vantaan myymälän aukioloajat

MA-TO: 10-19
PE: 10-20
LA: 10-17
SU: 12-16

Juhlapyhien poikkeavat aukiolot löydät täältä

Liikkeemme sijaitsee Tikkurilan rautatieaseman vieressä kauppakeskus Tikkurissa, joten pääset meille kätevästi junalla tai bussilla.

Jos saavut autolla, aja sisään Kauppakeskus Tikkurin parkkihalliin osoitteeesta Unikkotie 3. 
Ajamalla toiseen kerrokseen, pääset suoraan liikkeemme viereen. Ensimmäisen tunnin pysäköinti on maksuton.

 

 

 

Ylös