Tietoa VPD Pelikaupasta


VPD on Suomalaisen pelialan pioneeri ja omistuspohjamme perustuu perinteiseen yksityisyrittäjyyteen. VPD on uusien sekä käytettyjen video- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden myyntiin erikoistunut liike. Valikoimamme kattaa vakuuttavan valikoiman pelejä eri alustoille sekä suuren valikoiman retrotuotteita. Erinomaiset toimittajasuhteemme takaavat asiakkaillemme laadukkaan valikoiman yleisistä suosikeista aina mitä erikoisempiin peleihin asti. Meillä on myös valtava valikoima keräilykortteja, pehmoleluja sekä lahjatavaraa, kuten mukeja, pulloja ja julisteita. Verkkokauppamme valikoima kattaa myös viihde-elektroniikkaa, puhelimia, tietokoneita sekä paljon muuta.

Myymälämme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Asematie 4-10, kauppakeskus Tikkurin toisessa kerroksessa.

Palvelumme

Otamme vastaan myös käytetyt konsolipelisi, joista saat vaihtohyvityksen joko suoraan haluamaasi tuotteeseen tai lahjakorttina. Mahdollista on myös konsolipelien myynti suoraan käteisellä yli 16-vuotiailta. PC-pelejä vaihdamme erikoistapauksissa. Käytettyihin peleihin annamme saman takuun kuin uusissakin peleissä, joten käytettyjen pelien ostaminen on meiltä yhtä turvallista kuin uuden pelin ostaminen.

Myymme myös laajan valikoiman digitaalisia -tuotteita. Tekemällä tilauksen verkkokauppamme kautta, saat latauskoodin suoraan sähköpostiisi.

Mikäli sattuu että jotakin tuotetta ei valikoimistamme löydy, etsimme ja tilaamme sen mielellämme sinulle. Olemme toimittaneet asiakkaillemme mitä erikoisempia pelejä. Hyvät yhteistyökumppanimme mahdollistavat hankintakanavat eri puolille maailmaa joten kysy meiltä, me palvelemme!

Palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. Jos emme jotakin tiedä, otamme siitä selvää.
Myymälän ja verkkokaupan hinnoissa voi olla eroja. Huomaathan että saat jokaisen tuotteen halvimpaan tarjoamaamme hintaan.

VPD:n historiaa

VPD Videopelidivari Oy perustettiin alunperin vuonna 1992 Tikkurilan Osto- ja myyntiliikkeen nimellä. Aluksi valikoimaan kuului kaikkea antikvariaatteihin kuuluvaa, mutta vähitellen toiminta siirtyi kokonaan videopelien kiehtovaan maailmaan. Toiminta kasvoi kovaa vauhtia ja niinpä VPD lanseerasi ensimmäisten joukossa Suomessa verkkokaupan, jossa myytiin videopelejä sekä oheistarvikkeita. Pelkkään VPD:n omaan varastolistaukseen perustunut sivusto oli käytössä aina nykyiseen verkkokauppaan saakka, ja se saavutti vuosien aikana tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukon. Vuoden 2006 maaliskuussa vanha omistaja myi VPD:n uusille omistajille. Tämän seurauksena verkkokauppa sekä liike uudistettiin täysin. Uusien omistajien myötä liikkeen valikoima uudistui PC-peleillä sekä tarvikevalikoimaa laajennettiin. Vuosina 2008 ja 2010 Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry palkitsi VPD:n vuoden pelikauppana. Palkinnon perusteina olivat työ Suomalaisen pelialan sekä oman toiminnan kehittäminen.
Toinen suuri verkkokauppauudistus tehtiin vuonna 2014. Viimeisin verkkokauppa on avattu vuonna 2019. Viimeisimpien vuosien aikan olemme laajentaneet valikoimaamme valtavasti tuomalla myyntiin viihde-elektroniikkaa, puhelimia, tietokoneita, ladattavia tuotteita sekä paljon muuta.

 

vpd.fi verkkokauppa 26.11.1999

Verkkokauppamme 26.11.1999