Tales Of The Abyss 3DS (Käytetty)

×

24,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

HUOM. Peliä on hyvin rajoiteusti saatavilla ympäri Eurooppaa, joten toimitus saattaa viivästyä.

 

Suositun Tales of -sarjan ajaton RPG-peli Tales of the Abyss ilmestyy ensimmäistä kertaa Euroopassa ja EMEA-alueella Nintendo 3DS -konsolipelinä.

 

Tales of the Abyss julkaistiin alunperin PlayStation® 2 ‑konsoliin Japanissa vuonna 2005 ja Yhdysvalloissa vuonna 2006. Tales of the Abyss ‑peli on PS®2 -pelin versio Nintendon 3DS ‑kämmenkonsoliin, ja peli on nyt ensimmäistä kertaa saatavana Euroopassa.

 

Tales of the Abyss ‑pelissä pelaaja voi liikkua vapaasti vihollisten ympärillä, mikä nopeuttaa taistelua. Peli tarjoaa rikkaan ja monipuolisen skenaarion fantasiaympäristössä, ja pelin animehahmot on suunnitellut mangataiteilija Kosuke Fujishima.

 

Aristokraattiperheen ainoa jälkeläinen Luke fon Fabre kidnapattiin seitsemän vuotta sitten, ja shokki on saanut hänet unohtamaan kokonaan entisen elämänsä. Paluunsa jälkeen hänet on sijoitettu turvasäilöön elämään yksitoikkoista elämä perheen palatsiasumuksen muurien suojaan. Äkkiä Luke joutuu sysätyksi ulkomaailmaan Score-nimistä profetiaa vartioivan Lorelei-veljeskunnan toimien seurauksena.

 

Palatsi ei tarjoa enää suojaa, ja Luke joutuu selviytymään hämmentävässä ja usein vihamielisessä maailmassa. Hän ei tiedä ketkä ovat hänen ystäviään ja ketkä vihamiehiään. Yksinäinen, naiivi ja hemmoteltu Luke joutuu selvittämään mitä ovat ystävyys ja uhraukset, velvollisuus ja valinnat, profetiat ja tulevaisuus. Luken teot voivat pelastaa tai tuhota hänen ympärillään luhistumaisillaan olevan maailman.

 

 

Pelin uudet Nintendo 3DSTM -ominaisuudet - Artes-pikavalinta kosketusnäyttöä ja 3DS -tehosteita käyttämällä tarjoaa pelaajille lisämahdollisuuksia strategisiin taisteluihin.

 

Rikas ja monipuolinen tarina – Lähde Luken matkaan, kun hän etsii omaa totuuttaan ja paljastaa maailman salaisuuden.

 

Animenkaltainen pelielämys – Hahmot ja visuaalisen ilmeen on suunnitellut tunnettu mangataiteilija Kosuke Fujishima

 

Lisäpisteet – Vahvista hahmoasi ensimmäisen läpipelatun pelin taistelussa kerätyillä pisteillä, ja paljasta lisää salaisuuksia pelaamalla seikkailu uudelleen.

 

Huikea määrä pelisisältöä ja useita lisäominaisuuksia – Kokkausjärjestelmä pisteiden, terveys- ja tasoboostien palauttamiseksi, lisätehtäviä, bonusesineitä ja paljon muuta.
 

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tales Of The Abyss 3DS (Käytetty)
Arviosi