PS5 Dungeons 4 - Deluxe Edition

44,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.06. asti
  • Välivarastossa 10 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
  • Kääpiöt ovat saapuneet rakentamaan maanalaisia linnoituksiaan, ja sitkeät pikkukaverit (vaikka he eivät pidä siitä, että heitä kutsutaan siksi) kilpailevat tilasta ja resursseista alati laajenevan Pahan kanssa.
  • Luolastot ovat jopa neljä kertaa aiempaa suurempia, ja paljon enemmän olentoja odottaa Kaikkivaltias Pahan käskyjä valloittaa Ylimaailma. Nyt on tullut massiivisten armeijoiden ja todella laajojen luolastojen aika!
  • Pitkä kampanja, jonka kertojana toimii aiemmista osista tuttu, rakastettu englantilainen kertoja, sekä useita skirmish-karttoja, jotka kaikki haastavat hallitsemisesi Absoluuttisena Pahana.
  • Levitä pahuuttasi Overworldiin ja tuo rehevät ja vihreät ympäristöt pimeälle puolelle, jotka nyt loistavat entistäkin elinvoimaisempina ja kauniimmin pahoina, kun levität pahuuttasi moniin uusiin biomeihin.
  • 2 pelaajan co-op-moninpeli, jossa molemmat pelaajat hallitsevat yhtä Dungeonia yhdessä. Kaikki skirmish-tilan ja kampanjan kartat ovat pelattavissa co-opissa.

Absoluuttinen Paha ja sen luotettu *köh* palvelija, pimeyden haltija Thalya, palaavat Dungeons 4:ssä sen upean edeltäjän tapahtumien jälkeen ja vievät jälleen kerran voiton hyvän voimista. Rakenna viihtyisä ja mukava luolasto olentojesi tarpeisiin ja hallitse niitä, ja lähetä ne sitten maailmalle muistuttamaan ystävällisesti siellä asuvia hyviä ihmisiä siitä, että Absoluuttinen Paha hallitsee heidän maitaan. Kerää pahuutesi uusilla ja dynaamisilla tavoilla ja päästä se valloilleen Overworldin vehreisiin metsiin ja tasangoille kääntääksesi ne pimeälle puolelle. Sisältää taidekirjan, alkuperäisen ääniraidan, erikoiskartan ja eksklusiiviset nahat.