PS5 Curse Of The Sea Rats

18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.05. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Curse of the Sea Rats on "ratoidvania"-tasohyppelyseikkailu, jossa on rakkaudella tehtyjä, käsin piirrettyjä animaatioita. Lähde eeppiselle matkalle neljän brittiläisen imperiumin vangin kanssa, jotka pahamaineinen merirosvonnoitaika Flora Burn on muuttanut rotiksi. Saadakseen takaisin ihmisruumiinsa heidän on taisteltava vaarallisia pomoja vastaan, paljastettava Irlannin valtavan rannikon salaisuudet ja lopulta vangittava noita, joka heidät kirosi.

Ylellinen taide ja animaatio
Klassisten animaatioelokuvien ja 2D-tasohyppelypelien innoittama käsin piirretty animaatio yhdistyy saumattomasti yksityiskohtaisiin 3D-ympäristöihin luodakseen upean 2,5D-tasohyppelykokemuksen.

Vapaus ja tutkimusmatkailu
Kartoita etenemisesi valtavassa epälineaarisessa maailmassa. Irlannin rannikolla 1700-luvulla tarvitset muutakin kuin pelkkiä ryöstelytaitojasi taottaaksesi tiesi vapauteen.

4 pelattavaa hahmoa
Tutustu neljään pelattavaan hahmoon, joista jokainen tuo mukanaan ainutlaatuisen pelityylin, joka auttaa voittamaan sekä viholliset että ympäristön! Pelaa yksin tai jopa 3 ystävän kanssa paikallisessa co-opissa.

Paranna ja päivitä
Paranna hahmosi ainutlaatuisia kykyjä seikkailun edetessä - avaa uusia erikoistaitoja, tehosta hyökkäystäsi ja puolustustasi tai opettele voimakkaita taikoja!

Valtava seikkailu
Edessäsi on laaja verkosto polkuja ja löytöjä, ja seikkailussa on yli 12 tuntia sisältöä. Pystytkö hallitsemaan jokaisen hahmon, löytämään kaikki salaisuudet ja avaamaan jokaisen lopun?