PS4 Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey (PSVR Compatible)

 
39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 04.06. asti
  • Välivarastossa 6 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey pursuaa samaa iloista designia, suloisia hahmoja ja ajatonta pelattavuutta kuin sen merkittävät edeltäjät, Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey on seuraava evoluutio klassisesta japanilaisesta toiminta- ja pulmapelien sarjasta! Bubin 35-vuotisjuhlaa juhlistava Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey tuo puzzlepelaamisen ensimmäistä kertaa 3D:hen, jotta uudet ja vanhat fanit voivat tähdätä, ampua ja POP! uudessa ulottuvuudessa! Kuplalohikäärmeveljekset Bub ja Bob kokevat yllätyksen, kun heidän saaristolomansa saa odottamattoman käänteen eeppiseen, kuplien poksautteluseikkailuun Puzzle Bobble 3D: Vacation Odyssey -pelissä.

Tietoja tästä tuotteesta

  • 100 uutta, 3D-palapeliä: Puzzle Bobble: Ensimmäistä kertaa Puzzle Bobble -historiassa voit pyörittää, väritellä ja ratkaista 3D-kuplakonfiguraatioita, joissa on lisätty syvyyttä ja fysiikkaa.
  • Klassikko uusittu todellisuusrajat ylittävää pelaamista varten: Vaihda kuulokkeet saumattomasti kuulokkeisiin ja pois niistä PS4-versiossa.
  • Täysi PS VR -tuki [valinnainen]: Virtuaalitodellisuus muuttaa pelaajat kuplia popsivaksi lohikäärmeeksi, joka ratkoo pulmia uudesta ensimmäisen persoonan perspektiivistä, ja vuorovaikutus on fyysistä, kun se yhdistetään PlayStation Move -ohjaimiin.
  • 3 erilaista palapelimoodia: Selvitä 100 asteittain vaikeutuvaa palapeliä Story Mode -tilassa, rentoudu ja popsi loputtomia palapelejä Infinite Mode -tilassa tai hyppää online
  • 1v1 Duel Mode -tilaan, joka tukee otteluita PS5:n, PS4:n ja PS VR:n välillä.
  • Helppo omaksua ja pelata, haastava hallita: Yksinkertaiset kontrollit ja intuitiivinen pelimekaniikka johdattavat pulmien paiskomiseen hauskalla, ei pelottavalla tavalla.
Lisätietoja
Kategoriat