PS4 Archetype Arcadia

19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.06. asti
  • Välivarastossa 5 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Archetype Arcadia on synkkätunnelmainen visual novel -tieteispeli maailmantuhon jälkeisestä maailmasta, jossa salaperäinen Original Sin -tauti on tuhonnut suurimman osan ihmiskunnasta. Tarinan ytimessä ovat Rust ja hänen sisarensa, jotka vaeltavat etsien epätoivoisesti muita selviytyjiä. Kaikki muut ihmiset näyttävät kärsivän taudista, joka aiheuttaa hulluutta, aistiharhoja ja hallitsemattoman itsetuhoista käytöstä, ja ainoa keino hillitä taudin oireita on viettää aikaa Archetype Arcadia -nimisessä virtuaalipelissä.

Tauti ei ole saanut Rustia valtaansa, mutta kun hänen siskonsa eräänä päivänä lakkaa reagoimasta mihinkään, Rustin on astuttava jättimäiseen virtuaalipeliin ja tutkittava itselleen tuntematonta maailmaa pelastaakseen sisarensa. Peli on kuin aivan uusi maailma täynnä erilaisia ihmisiä ja hirviöitä, ja siellä pelaajat voivat taistella keskenään voimakkaiden muistojen ja niihin liittyvien avatarien avulla. Virtuaalipeli hidastaa taudin etenemistä, mutta sen pelaamisella on myös vakavia seurauksia.

Vastalääkettä etsiessään ja outoa maailmaa kierrellessään Rust tutustuu uusiin yllätyksiä täynnä oleviin ihmisiin, solmii vankkumattomia ystävyyssiteitä ja hankkii uusia vihollisia. Archetype Arcadian upea ja järkyttäväkin tarina vie pelaajan matkalle, jonka aikana koetaan mysteerejä, sydänsuruja, ystävyyttä ja hyvitys.

Lisätietoja
Takuu1kk
Kategoriat