Pipemania DS

×

9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Alkuperäinen Pipe Mania julkaistiin jo vuonna 1989 ja nautti heti valtavaa suosiota älypelien pelaajien keskuudessa haastavilla ja monipuolisilla kentillään. Pelistä tuli ilmiö, joka myi maailmanlaajuisesti miljoonia, tehden siitä yhden kaikkien aikojen suosituimmista älypeleistä. Nyt Pipe Mania on palannut pelaajien iloksi, tarjoten myös uudelle pelaajasukupolvelle mahdollisuuden tutustua tähän hauskaan ilmiöön.
 

Pipe Manian viehätys on sen yksinkertaisuudessa, sillä peli sopii kaikille ikään katsomatta. Tehtävänään pelaajalla on järjestää ennallta määrätty valikoima putkenpätkiä ruuduukkoon oikeassa järjestyksessä siten, että sisällä hitaasti, mutta vääjäämättömästi etenevä mönjä pysyy liikkeessä vuotamatta yli äyräiden. Peli vaatiikiin nopeita hoksottomia, silmän ja käden koordinaatiota ja kykyä suunnitella tapahtumia loogisesti eteenpäin.
 

Pelin uusi versio satsaa hyvään pelattavuuteen, joka oli mukana jo alkuperäisessä pelissä, mutta lisää mukaan nykyaikaisen grafiikan, laajennetut pelimuodot, uusia teemoja, hiotumman pelattavuuden sekä monipuolisempia palikoita ja osia tehden Pipe Maniasta entistä ehomman pelikokemuksen.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pipemania DS
Arviosi