Kukoos: Lost Pets Switch

 
25,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 29.05. asti
  • Välivarastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tervetuloa Kukoosin jännittävään maailmaan!

Veden peittämällä planeetalla hauska ja seikkailunhaluinen laji, joka tunnetaan nimellä Kukoo, asuu ainoalla saarella, jolla kasvaa Kukoo-puu. Kun kokeilu, jossa Kukoot yrittävät tehdä lemmikeistään tottelevaisempia, menee pieleen, Kukoojen tehtävänä on löytää uudet aggressiiviset ja kurittomat lemmikkinsä ja saada heidät takaisin hallintaansa ja palauttaa harmonia kerran rauhalliseen Kukoo-puuhun.

Matkusta massiivisen Kukoo-puun salaisissa maailmoissa löytääksesi ystäväsi ja lopettaaksesi lemmikkien kapinan! Tämä viehättävä 3D-tasohyppelypeli vie sinut halki laajan ja värikkään Kukoo-universumin, jossa otat vastuullesi joukon lemmikkejä ja käytät niiden yksilöllisiä kykyjä taistellaksesi ainutlaatuisia pomoja vastaan, etsiessäsi piilotettuja keräilyesineitä ja ratkaistessasi ikivanhoja arvoituksia. Matkusta yksin tai liittoudu yhteen jopa kolmen ystäväsi kanssa nauttiaksesi neljän pelaajan seikkailusta, jollaista et ole ennen nähnyt!

  • Yhteistyö on pelin nimi! Pelaa kahdentoista erilaisen Kukoon roolissa ja lyöttäydy yhteen viiden ainutlaatuisen lemmikin kanssa käyttäen niiden kykyjä arvoitusten ratkaisemiseen ja vihollisten kukistamiseen.
  • Kutsu ystäviä mukaan matkalle! Pelaa jopa neljän pelaajan moninpeliyhteistyöllä ja nelinkertaista hauskuus!
  • Eloisia paikkoja tutkittavaksi. Tutustu laajoihin, värikkäisiin maailmoihin, joissa jokaisessa on omat ainutlaatuiset biomit, piilotetut salaisuudet, vaaralliset asukkaat ja ympäristön ihmeet.
  • Karismaattinen kokoonpano. Tapaa joukko viehättäviä ja mieleenpainuvia hahmoja kulkiessasi Kukoosin maailmoissa ja seuraa, kuinka tarina herää henkiin kauniisti renderöityjen elokuvamateriaalien ja kokonaan ääninäyteltyjen hahmojen avulla.
  • Jatka hauskanpitoa. Avaa lisätasoja keräämällä tarpeeksi kolikoita jokaisessa maailmassa ja pelaa seikkailu uudelleen eri lemmikkieläinten kanssa löytääksesi uusia salaisuuksia!