MTG Magic Outlaws of Thunder Junction Bundle

 
Tarjoushinta 46,99 € Norm. hinta 51,99 €
Säästä 5,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 30+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Paha on saapumassa kaupunkiin, ja Okon Multiversumin rikollisjoukko on tekemässä suurinta ryöstöä lain tällä puolen. Tinybones, Rakdos, Vraska ja muut ovat liittyneet yhteen, ja heillä on tähtäimessä lopullinen saalis.

Astu villiin kyytiin - Liity Okon tappavien desperadojen joukkoon 9 Play Boosterin ja 30 maakortin avulla ja rakenna pakat Thunder Junctionin rajamaailmaan, Magicin ensimmäiseen lännenaiheiseen ympäristöön.

Sisältö

  • 9 Outlaws of Thunder Junction MTG Play Boosteri
  • 1 perinteinen folioalt-art-kortti
  • 30 maakorttia (15 foliota, 15 ei-foliota), 1 Spindown-life counter
  • 1 korttien säilytyslaatikko ja 2 reference-korttia.

Nyt Play Boostereilla saa Draft- ja Set Boostereiden parhaat puolet yhdistettynä yhteen! Play Boosterit sopivat erinomaisesti Limited-peliin ja ovat hauskoja avata, ja jokaisessa pakkauksessa on mahdollisuus useisiin harvinaisiin kortteihin ja vähintään yhteen loistavaan foliokorttiin.
Täydellisen taiteen maat ja erityinen välillisen taiteen kortti - Jokaisen Bundlen mukana tulee myös 1 perinteinen folio promokortti, jossa on Bundlen eksklusiivinen vaihtoehtoinen taide, ja 10 mukana tulevista 30 maakortista sisältää upeita täyden taiteen läntisiä maisemia (5 foliota, 5 ei-foliota).
Ainutlaatuiset lisävarusteet - sarjan korttien lisäksi jokaisen Bundlen mukana tulee ainutlaatuisia lisävarusteita, mukaan lukien erikoisnuolikko, jolla voit seurata kokonaiselämääsi, ja tukeva laatikko, jossa voit säilyttää kaiken.
Pelaa peliä joka yhdistää taiteen, tarinat ja strategian - Magic: The Gathering on keräilykorttipeli, jossa syvällinen strategia yhdistyy taiteeseen ja mekaniikkaan, jotka tutkivat tietyn maailman ja tarinan teemoja - halusitpa sitten pelata rentoa peliä ystävien kanssa, kerätä hienoja kortteja tai kilpailla, Magic toivottaa sinut tervetulleeksi The Gatheringiin.