God of War Collection (1&2) PS3

God of War Collection (1&2) PS3 (käytetty)

9,99 € VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 28.7 asti
 • Päävarastoloppu
 • Vantaa myymäläkpl3

Toimituskulut alk. 0,00 €

Toimitamme kaikista varastoista.

K-18!

 

God of War I ja II uudelleenmasteroituna PS3:lle! Kuvanlaatu on 720p-teräväpiirtoa ja mukana ovat myös PSN Trophyt.

 

Godf of War I:

Sony Computer Entertainment American Santa Monica Studios on luonut palkitun God of War -pelin. Kreikkalaisen mytologian synkkiin taruihin perustuva verinen toimintaseikkailu tyhjensi palkintopöydän 2006 Interactive Achievement Awards -palkintogaalassa. Uskomattomat seitsemän palkintoa voittanut peli valittiin vuoden peliksi ja vuoden konsolipeliksi, minkä lisäksi se voitti palkinnon parhaasta animaatiosta. God of War on ehdoton pakkohankinta PlayStation 2:lle.

Kratos on spartalainen soturi, jonka tavoitteena on kukistaa sodan jumala Ares. Seikkailun aikana pelaajan on tuhottava kaikkien aikojen kuuluisimpia ja suurimpia taruolentoja. Kratoksen aseena on Blades of Chaos, kaksi liekehtivää miekkaa, jotka on vyötetty hänen ruumiiseensa pitkillä ketjuilla. Lisäksi hänen apunaan ovat jumalien lukuisat lahjat. Näiden avulla Kratoksen on tapettava ja silvottava kaikki olennot, jotka hänen tielleen uskaltavat asettua.

God of War vie toimintaseikkailujen lajityypin uusiin ulottuvuuksiin yhdistämällä elokuvien tasoiset tuotantoarvot sulavaan ja veriseen pelin kulkuun. Eeppisen ja dramaattisen tarinan edetessä Kratos kohtaa vaarallisia myyttisiä monstereita, kuten minotauroksia, kentaureja, seireenejä ja gorgoneja.

Jokainen vihollinen on uusi haaste Kratokselle, joka käyttää ylivertaisia taistelutaitojaan vihollisten listimiseen omalla brutaalilla tyylillään. Ruudulla näkyviä kuvakkeita seuraamalla päästään käyttämään tusinoittain tappavia lopetusliikkeitä. Kratos voi repiä olennot kappaleiksi paljain käsin tai kiivetä suurempien vihollisten selkään ja kuristaa ne hengiltä.

Lisäksi Kratos saa jumalilta lahjoja. Ne ovat maagisia tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä tiettyjen vahvempien vastustajien tappamisessa. Käytössä ovat esimerkiksi Army of Hades (Haadeksen armeija), Poseidon's Rage (Poseidonin raivo) ja kaikki kiveksi muuttava Medusa's Gaze (Meduusan katse).

Kratos voi lisäksi hyödyntää valtavaa valikoimaa tilannekohtaisia toimintoja, kuten pakottaa valtavat ovet avautumaan yliluonnollisilla voimillaan, kiivetä valtaville seinille ja jyrkänteille ja ampua jättimäisillä varsijousilla.

God of War on jännittävä ja ainutlaatuinen peli, joka vie toimintaseikkailut uusiin, myyttisiin sfääreihin.

 

 

Godf of War II:

 

God of War II on suurempi ja parempi kuin koskaan.

God of War oli PlayStation 2:n superhitti vuonna 2005. Pelin huikeat toimintakohtaukset, lopetusliikkeet ja myyttiset miljööt ovat unohtumattomia. God of Warissa pelaaja astui säälimättömän spartalaissoturi Kratosin saappaisiin kamppailemaan Ares-jumalan mahtia vastaan. Lapsilta kielletystä nopeatempoisesta seikkailusta ei puuttunut toimintaa - eikä huvia.

Nyt kaksi vuotta myöhemmin Kratos tarttuu jälleen aseisiin - ja millä tavalla! God of War II:ssa pelin ensimmäisen osan parhaita puolia on hiottu vieläkin terävämmiksi, ja tuloksena on varmuudella yksi vuoden 2007 parhaista peleistä.

Takaisin kaaoksen keskipisteeseen

Kratosin Blades of Chaos -miekat ovat yhtä teräviä ja tappavia kuin ennenkin, ja spartalaisen huikeat hyökkäyskombot kylvävät tuhoa vihollislaumojen keskellä. Taiston tuiskeessa vastaan asettuu todella mahtavia vihulaisia.

God of War II mässäilee upealla ja entistä suuremmalla pomovastustajien valikoimalla, joka ei varmasti jätä ensimmäisen osan faneja kylmiksi. Ei pidä unohtaa myöskään vähäisempiä vihollisia, sillä Kratosin taistelut miesluvultaan valtaisia armeijoita vastaan ovat todella häikäiseviä. SCE:n Santa Monican studio on onnistunut parantamaan suurenmoista taistelujärjestelmää entisestään ja kehittämään uusia taistelutekniikoita. Asetta voi nyt vaihtaa kesken combon, joten sulavien hyökkäysliikkeiden valikoima on todella mahtava

Pulmaa kerrakseen

Taisteluiden välissä pelaaja kohtaa myös erilaisia pulmia, jotka vaihtelevat nopeista ja helpoista hyvin haastaviin ongelmiin, jotka yhdistyvät nerokkaasti pelimaailmaan. Pelin ensimmäisen osan tyyliin God of War II:ssa älyjumpat on siroteltu nokkelasti pelin eri osiin, joten seikkailu etenee koko ajan hyvää tahtia ja edessä on jatkuvasti jotain uutta.

God of War II hyödyntää edeltäjänsä parhaita puolia, mutta mukana on myös paljon täysin uutta nähtävää ja tehtävää, joka on taidokkaasti yhdistetty tarinaan taattuun God of War -tyyliin. Hienoja uutuuksia ovat muun muassa siivekäs hevonen Pegasos ja Kratosin kyky käyttää Blades of Chaos -miekkoja tartuntakoukkuna. Kuten jo mainittiin, pelissä on entistä enemmän pomovastustajia, ja ne ovat jopa ensimmäistä osaa huikeampia. Pelin alkupuolen taisto Rodoksen kolossia vastaan jää takuulla historiaan yhtenä PlayStation 2:n tähtihetkistä.
 

 

 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Of Orcs And Men PS3

  Of Orcs And Men PS3

  • Vantaa myymäläkpl2
  • Päävarastokpl1
  24,99 € VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 28.7 asti
  Toimituskulut alk. 0,00 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • SSX PS3

  SSX PS3

  • Vantaa myymäläkpl2
  • Päävarastoloppu
  13,99 € VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 28.7 asti
  Toimituskulut alk. 0,00 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Arcana Heart 3 PS3

  Arcana Heart 3 PS3

  • Vantaa myymäläloppu
  • Päävarastoloppu
  32,90 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 28.7 asti
  Toimituskulut alk. 0,00 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • World Championship off Road Racing PS3

  World Championship off Road Racing PS3

  • Vantaa myymäläkpl1
  • Päävarastoloppu
  16,99 € VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 28.7 asti
  Toimituskulut alk. 0,00 € Toimitamme kaikista varastoista.