Dead Space 2 Xbox 360 (Käytetty)

×

4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

2400 luvun alussa, maapallon luonnonvarat loppuivat. Epätoivoisena sukupuuton partaalla lähdimme kohti tuntematonta avaruutta ja löysimme uusia maailmoita, joita voisimme avata ja köyhdyttää niiden luonnonvarat. Koko maailman väestö yhteismielin uskoutui tälle uudelle mahdollisuudelle. "Maailmanavaajat" rakennettiin. USG Ishimura oli niistä tunnetuin. Maailmojen avaamisesta tuli rutiinia ja työn hedelmät pitivät meidät elossa. Lopulta ahne ihmiskunta käänsi katseensa kohti Aegis VII planeettaa. Me riisuimme sitä vuosikymmeniä, tuntemattomista syistä. Ja korruptio sysäsi syrjään varovaisuuden ja tunteet.

  Copyright VPD Finland Oy, kopiointi kielletty

Syvältä, pinnan alle haudattuna, löysimme muinaisen esineen. "Punaisen merkitsijän". Kauan kateissa olleen ja kauan aikaa sitten unohdetun. Uskonto jota joskus kutsuin omakseni, oli löytänyt sen haudan. Avaimen ihmisen kuolemattomuuteen, tai niin luulimme. Se ei tuonut pelastusta, se toi tuomion. Merkitsijä synnytti mielisairautta, murhia ja kaaosta. Se loi Necromorphit. Ihmisten osissa elävät loiset, jotka ottavat kantajansa hallintaan ja muokkaavat tämän raajoista aseita, joilla ne teurastavat eläviä ja lisääntyvät.

 

Ne jotka pääsivät karkuun, pakenivat planeetan kiertoradalla sijaitsevalle USG Ishimuralle. Vitsaus jonka he olivat päästäneet irti, seurasi alukseen. Muutamassa tunnissa, Ishimura vaipui pimeyteen.

  Copyright VPD Finland Oy, kopiointi kielletty

Yritys lähetti pienen korjausaluksen Isamuralle tarkistamaan sijoituksiaan. Yksi ryhmän jäsenistä oli insinööri Isaac Clarke. Hänen vaimonsa oli yksi Isamuran henkilökunnasta. Pimeydestä Isaac löysi kuolemaa ja Punaisen merkitsijän. Merkitsijä ei ollut pyhä, se ei myöskään ollut muualta tullut, sillä se oli ihmisten tekemä. Ja sitä voitiin käyttää, pysäyttämään invaasio.

  Copyright VPD Finland Oy, kopiointi kielletty

Isaac löysi myös vaimonsa, joka oli ottanut hengen itseltään ja jonka olemusta merkitsijä vääristi. Isaac onnistui pakenemaan, mutta kaikki muu tuhoutui.

 

Kolme vuotta myöhemmin, hän herää sairaalasta maailmanhallinnon metropolissa, Saturnuksen suurimmassa kuussa. Isaac selvisi koettelemuksesta, mutta hänen mielensä ei ole enää terve. Sillä merkitsijä muuttaa kaiken.

 

 Copyright VPD Finland Oy, kopiointi kielletty
 

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dead Space 2 Xbox 360 (Käytetty)
Arviosi