Crysis 2 Limited Edition PC (DVD)

Loppuunmyyty
34,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 16.05. asti
 • Loppuunmyyty

Crysis 2 Limited Edition sisältö:

 • Bonus X-kokemyspisteitä
  • Pelaajat pääsevät hyppäämään moninpelimaailmaan pienen etulyöntiaseman kera: he saavat heti alussa käyttöönsä riittävästi kokemuspisteitä 5 etukäteen määritettyyn luokkaan.
 • SCAR Hologram harhautin
  • Tämä erityinen SCAR lisä projektoi pelaajan hologrammikuvan, jota voi käyttää houkutuslintuna ja vihollisten hämäämiseen
 • Uniikki Dog Tag-tuntolevy
  • Tuntolevyt kertovat pelaajan asemasta ja tasosta kustomoitavan taustan ja reunusten kera. Muut pelaajat voivat katsoa toisten käyttäjien tietoja, mikä helpottaa pelaajien tunnistamista pelissä.
  • Tämä ainutlaatuinen tuntolevy sisältää alkuperäisen taustakuvan ja yksilöllisen Platinum-reunuksen. Sitä ei voi hankkia mitenkään muuten.
 • SCAR Digital Skin - Medium Assault RifleSCAR on rynnäkkökivääri, jolla on hyvä tarkkuus ja tulinopeus. Se esiteltiin hieman ennen Lingshanin tapausta ja on nykyisin yksi US-armeijan käytetyimmistä rynnäkkökivääreistä.

 


Crysis 2:ssa avaruusolennot palaavat Maahan täyden miehitysjoukon kera tavoitteenaan ihmiskunnan täydellinen tuhoaminen. New Yorkissa kammottavat muukalaismiehittäjät vaanivat kaduilla ja painajaismainen kulkutauti niittää kaupungin kirjavaa väestöä brutaalilla vauhdilla. Kaupungin järjestelmät ovat kaaoksessa, kadut ja pilvenpiirtäjät murskattu liekehtiviksi raunioiksi. Puolisotilaalliset lainvalvontajoukot tai edes Yhdysvaltojen armeija eivät pärjää miehittäjiä vastaan, ja kaikki pakenemasta kieltäytyvät ovat käytännössä kuolleita.

Tässä kuoleman myrskyssä pelkkä hengissä selviäminen vaatii sellaista teknologiaa, jota yksikään sotilas ei ole edes nähnyt. Yksi ihminen saa kuitenkin keinot selviytymiseen. Pelaajan on käytettävä Nanosuit 2 -taistelupuvun teknologiaa ja pelastettava ihmiskuntaa täydeltä tuholta New York Cityn betoniviidakossa.

Crysis 2:ssa
ennennäkemättömän pelottava muukalaisrotu on hyökännyt New Yorkiin ja iskee pelaajan eteen ainutlaatuisen kovan haasteen yhdistelemällä kuolettavia aseita, hämmästyttävää havainnointikykyä ja älykästä yhteistoimintaa. Täydellisen tuhon keskellä pelaajan on arvioitava kohtaamansa tilanteet, sopeuduttava kovaan betoniviidakkoon ja pelastettava kaupunki vain hänelle uskotuilla aseilla ja voimilla. Morgan elävöittää tätä runneltua maailmaa rosoisilla hahmoilla, runsaalla taustoituksella ja hyvin harvoin peleissä nähdyillä juonenkäänteillä.