Vaporum Switch

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 19,99 € Norm. hinta 24,99 €
Säästä 5,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 26.06. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Vaporum vie sinut keskelle avomerta saarelle jossa seisoo yksi valtava torni. Tehtäväsi on selvittää mikä tämä paikka on, mitä siellä on tapahtunut ja ennen kaikkea selvittää kuka olet.

Vaporum on ruutupohjainen yksinpelattava luolastoseikkailu joka tarjoaa vahvaa steampunk-tunnelmaa. Vahvasti Eye of the Beholderin sekä Legend of Grimrockin jalanjäljissä tepasteleva Vaporum vie sinut keskelle avomerta saarelle jossa seisoo yksi valtava torni. Tehtäväsi on selvittää mikä tämä paikka on, mitä siellä on tapahtunut ja ennen kaikkea selvittää kuka olet.

Taistele tiesi eteenpäin. Jokainen vihollinen omaa vahvuudet ja heikkoudet joten joudut käyttämään erilaisia taktiikoita niiden voittamiseen. Valitse viisaasti, kun varustat itseäsi; eri aseet tekevät toki eri määrän vahinkoa, mutta ne myös toimivat eri tavalla. Käytettävissä on myös laaja valikoima eri kykyjä niin suoraan hyökkäykseen kuin suurempaan aluevahinkoa tekevään kykyyn.

Selvitä haasteita ja objektiiveja jotka vaativat sinulta niin älyä kuin refleksejä. Itsesi kehittämisen sijaan kehität parannat sinua vahvistavaa eksoskeletonia. Valitse useasta eri esineestä ja rakenna ympärillesi sellainen tukiranka joka auttaa sinun pelitapaasi. Voit myös vaihtaa osia ja mukautua aina tilanteen mukaan.

Ominaisuudet:

  • Reaaliaikaiset taistelut
  • Ole taktinen - Jokainen vihollinen voi olla erilainen
  • Ääninäytellyt päähahmot
  • Paljon kustomointimahdollisuuksia
Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat