Tintin (Tintti) Reporter Cigars of the Pharaoh PS5

 
45,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.07. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tintti Raportoi: Faaraon sikarit

Seuraa Tinttiä & Milouta yhdessä heidän kuuluisimmista seikkailuistaan. Tintti ja hänen uskollinen kumppaninsa Milou tulevat kokemaan jonkin verran poikkeuksellisia seikkailuja… Tavattuaan Professori Sarkofagin risteillessään Välimerellä, kuuluisa toimittaja lähtee etsimään faarao Kih-Oskhin hautaa. Mitä pimeitä salaisuuksia hautaan on kätketty? Egyptistä Intiaan, Arabian läpi kulkeva Tintti & Milou päätyvät tutkimaan jättimäistä huumekauppaverkostoa kaikkialla idässä.

  • Kirjalle uskollinen värikäs seikkailu: Tämä peli on täynnä Tintti-universumin kaikkia osa-alueita ja tarina on täynnä käänteitä, jotka ovat osa Hergén suurta luovaa perintöä. Tämä peli vie sinut salaperäisen Egyptin sydämeen ja muihin äärettömän kauniisiin maihin. "Faaraon sikarit" on sarjan neljäs seikkailu.
  • Videopeli täynnä seikkailuja elettäväksi: Liity Tintin kanssa toiminnantäyteisiin ja ajatusta provosoiviin haasteisiin, kun hän yrittää ratkaista kansainvälisen huumekaupan tapauksen tutkimalla itää, hautaa, erämaata, vehreän viidakon syvyyksiä tai muita paikkoja, jotka ovat täynnä sudenkuoppia.
  • Useita erilaisia ​​pelityylejä hallittavaksi: Ainutlaatuinen ja innovatiivinen peli, jossa yhdistyvät kaikki seikkailun ja tutkivan pelin parhaat elementit. Peli, joka kutsuu sinut pukeutumaan etsiväksi/toimittajaksi: etsi, soluttaudu, löydä vihjeitä ja ratkaise arvoituksia haastattelujen avulla, jotka on rikastettu henkeäsalpaavilla videojaksoilla

Arvoituksia, etsintä- ja salailuvaiheita, lentokone ja auto takaa-ajoja, haastatteluja... ainutlaatuinen ja innovatiivinen pelityyli, jonka avulla jokainen voi kokea seikkailun kuin todellinen toimittaja!

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 40,99 €