The Testament of Sherlock Holmes PC (DVD)

Loppuunmyyty
32,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.07. asti
  • Loppuunmyyty

Viimeisen kymmenen vuoden ajan miljoonat pelaajat ovat pelanneet maailman kuuluinta etsivää tusinan erilaisen PC- ja kannettavan konsolipelin ohjaimissa. Tänä vuonna Holmes palaa ensimmäisessä erityisesti PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle kirjoitetussa seikkailussaan. Peli tulee toki saataville myös PC-versiona.

Lontoo vuonna 1898. Poliisit selvittävät varkaus-, kavallus- ja petosrikosten sarjaa, jonka kaikki johtolangat viittaavat Holmesiin. Epäilykset Holmesia kohtaan leviävät kaupungilla kuin kulovalkea ja Lontoon viranomaiset alkavat menettää luottamustaan suuretsivää kohtaan. Jopa tohtori Watsonin usko ystäväänsä alkaa horjua, kun Holmes pakenee Scotland Yardilta herättäen yhä enemmän epäilyksiä hiiviskelemällä öisin ja tuhoten todistusaineistoa...olisiko Holmes todella valmis murhaamaan jonkun?

The New Adventures of Sherlock Holmes: The Testament of Sherlock Holmes on suunniteltu pelattavaksi konsolipeliohjaimella kolmannen persoonan näkökulmasta, ja ohjainnäppäimistö on suunniteltu nimenomaan konsoleja varten. Peliin on myös kehitetty oma grafiikkamoottorinsa monimutkaisia HD-animaatioita varten. Peligrafiikka on niin vaikuttavaa, että konsoliseikkailupelien rima kohoaa kertaheitolla harppauksen.

Monimutkainen ja aikuisille suunnattu juoni käsittelee erityisen hankalaa rikostutkimusta, jossa pelaaja joutuu joka käänteessä käyttämään ahkerasti aivonystyröitään. Holmes pääsee käyttämään kaikkia etsivänkykyjään: vihjeiden etsimistä ja analysointia, rikosten uudelleenlavastusta ja kuulua päättelykykyään, jota varten peliin on kehitetty täysin uusi pelijärjestelmä. Valikoimalla oikeat kuulustelukysymykset epäillyt saa paljastamaan vahingossa arvokasta tietoa. Tapaus ei ole suoraviivainen - pelaaja joutuu valitsemaan mitä johtolankoja seurata ja mitkä jättää omaan arvoonsa.

 

 

Ominaisuuksia:

  • LA Noire -mainen tunnelma
  • GTA -tyylisuunnasta tuttu hiekkalaatikkomainen vapaa pelityyli
  • Red Dead Redemption -tyylinen elävä ilmapiiri
  • Vaihtoehtoiset etenemismahdollisuudet rikostutkinnassa
  • Nyt sinä päätät oletko oikeilla jäljillä, peli ei sitä kerro
  • Tarjoaa jännitystä ja jälleenpelausarvoa pitkäksi aikaa