Dissidia Final Fantasy (CIB) PSP (Used)

 
€14.99
alk. €8.00/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.06. asti
  • In Store / In stock 1 pcs
Toimituskulut alk. €0.00

Valitse suosikkisi kaikkien aikojen laajimmasta FINAL FANTASY -hahmojen valikoimasta taistelupelissä, jossa pelaaja voi toimia joko hyvän tai pahan puolesta.

Maailman suosituimpiin lukeutuvan FINAL FANTASY -roolipelisarjan yli 20-vuotisesta historiasta kootut sankarit ja roistot ottavat yhteen sodassa, joka uhkaa murskata koko universumin.

Toiminnantäyteinen pelin kulku ja hahmojen mukauttaminen nousevat uudelle tasolle PSP:llä huippuluokan äänen ja grafiikan siivittämänä.

Valitse suosikkisi kaikkien aikojen laajimmasta FINAL FANTASY -hahmojen valikoimasta taistelupelissä, jossa pelaaja voi toimia joko hyvän tai pahan puolesta. Maailman suosituimpiin lukeutuvan FINAL FANTASY -roolipelisarjan yli 20-vuotisesta historiasta kootut sankarit ja roistot ottavat yhteen sodassa, joka uhkaa murskata koko universumin. Toiminnantäyteinen pelin kulku ja hahmojen mukauttaminen nousevat uudelle tasolle PSP:llä huippuluokan äänen ja grafiikan siivittämänä.

  • Korkealaatuinen FINAL FANTASY -maailma ja -pelimekaniikat nähdään toiminnantäyteisissä 3D-ympäristöissä, joissa pelaajat liitävät ilman halki ja vilistävät pitkin seiniä
  • Yhdistelmä rankkaa mätkintää ja roolipelityylistä hahmojen kehitystä ja mukautusta - aivan uudenlainen taistelupeli
  • Jatka pelikokemusta vaihtamalla Friend Cardseja (ystäväkortteja), luomalla esineitä ja jakamalla tekoälyhahmoja muiden pelaajien kanssa