Stellar Blade PS5

 
Rating:
92% of 100
Tarjoushinta 68,99 € Norm. hinta 69,99 €
Säästä 1,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.06. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Pelasta ihmiskunta sukupuutolta tässä sähköisessä ja tarinavetoisessa toimintaseikkailussa.

Ihmiskunnan tulevaisuus on veitsenterällä. Omituisten ja voimakkaiden olentojen hävittämä Maa on hylätty, ja tuhotun ihmisrodun jäänteet ovat paenneet ulkoavaruuden siirtokuntaan.

Siirtokunnasta matkannut laskuvarjojääkäri Eve saapuu planeettamme autioille jäänteille selvän tehtävän kanssa: pelasta ihmiskunta ottamalla Maa takaisin NA:tiiveilta – sen tuhonneelta pahansuovalta joukolta.

Mutta kun Eve käy yksi kerrallaan NA:tiivien kimppuun ja selvittää menneisyyden mysteerejä ihmissivilisaation raunioita tutkien, hän tajuaa tehtävänsä olevan kaikkea muuta kuin suoraviivainen. Itse asiassa juuri mikään ei ole sitä miltä se näyttää…

Jännittävä siivu veitsenterävää toimintaa
Käy salamannopeita taisteluita ja raivaa tiesi Maan rippeiden halki uudessa toiminta-seikkailussa PS5:llä. Tee kauniita mutta tuhoisia hyökkäysyhdistelmiä, avaa käyttöösi uusia liikkeitä ja asepäivityksiä ja kohtaa eeppisiä pomoja, jotka haastavat sekä hoksottimesi että voimasi.

Uskomattoman visuaalinen pelikokemus
Uppoudu yksityiskohtaiseen postapokalyptiseen maailmaan, joka yhdistää kauneutta ja kauhua upealla tavalla.
Tutki henkeäsalpaavia scifi-ympäristöjä, jotka PlayStation®5 -konsolin graafiset voimat herättävät henkiin.

Syvällinen ja unohtumaton seikkailu
Löydä kiehtova tarina ihmisen kohtalosta täynnä aikuismaisia teemoja, ajatuksia herättäviä juonenkäänteitä ja tunteikkaita paljastuksia alusta loppuun