Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition

Loppuunmyyty
Rating:
93% of 100
Tarjoushinta 494,90 € Norm. hinta 528,00 €
Säästä 33,10 €
alk. 22,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 25.06. asti
  • Loppuunmyyty
Osta käytetty 483,00 €
  • Myymälässä / Varastossa 4 kpl

Tämä konsoli ei sisällä bluray-asemaa. Löydät kaikki PS5 pelikonsolipaketit täältä: https://www.vpd.fi/pelit/ps5/pelikonsolit.html

 

 

Tehoa on paljon ja latausajat ovat jotain ihan muuta kuin PS4 PRO -konsolissa.

Lisää PS5 Digital Edition -konsolin ominaisuuksia
PS5 Digital Edition on täysin digitaalinen PS5-konsoliversio, jossa ei ole levyasemaa. Kirjaudu PlayStation Networkiin ja osta ja lataa pelejä PlayStation®Storesta.

Taaksepäin yhteensopivuus
Pelaa digitaalisia PS4-pelejäsi PS5-konsolilla

Pelin tehostus
Pelaa valikoituja digitaalisia PS4- ja PS VR -pelejä nopeammalla ja sulavammalla kuvataajuudella.

PlayStation VR -integrointi
Liitä PlayStation VR PS5 Digital Edition -konsoliin ja pelaa tuettuja digitaalisia PS VR -pelejä. Jotta voit käyttää PS VR:ää PS5 Digital Edition -konsolilla, tarvitset PS4™:n PlayStation Cameran2 ja PlayStation Camera -sovittimen (ei ostopakkoa). Lisätietoa sovittimen tilaamisesta jaetaan myöhemmin osoitteessa PlayStation.com.

Nauti salamannopeasta latauksesta, erittäin nopeasta SSD-asemasta ja mukaansatempaavista toiminnoista, kuten kosketuspalautteesta, mukautuvista liipaisimista, 3D-äänestä ja upouudesta PlayStation®-pelien sukupolvesta.

Salamannopea
Räätälöity prosessori, grafiikkasuoritin ja I/O-integroitu SSD-asema asettavat PlayStation-konsolille aivan uudet standardit.

Erittäin nopea SSD-asema
Ota PS5™-konsolille asennetuista peleistä kaikki irti salamannopeiden latausaikojen ansiosta.

I/O-integroitu
PS5-konsolin räätälöidyn integraation ansiosta pelintekijät saavat dataa SSD-asemalta niin nopeasti, että he voivat suunnitella pelejä aivan uudella tavalla.

Mahtavia pelejä
Nauti upeasta grafiikasta ja koe uudet PS5-ominaisuudet.

Säteenseuranta
Uppoudu ennennäkemättömän realistiseen pelimaailmaan säteenseurannan ansiosta. Tuettuihin PS5-peleihin sisällytetty toiminto jäljittelee yksittäisiä valonsäteitä luoden todenmukaiset varjot ja heijastukset.

4K-TV-pelaaminen
Pelaa parhaita PS5-pelejä upeassa 4K-televisiossasi.

Jopa 120 kuvaa sekunnissa ja 120 Hz:n lähtö
Nauti yhteensopiville peleille tarkoitetun nopean kuvataajuden (jopa 120 fps) takaamasta tasaisesta pelaamisesta ja 4K-televisioihin täydellisesti sopivasta 120 Hz:n lähdöstä.

HDR-tekniikka
Tuetuissa PS5-peleissä on uskomattoman kirkkaat ja aidot värit, kun pelejä pelataan HDR-televisioissa.

8K-grafiikka
PS5-konsolit tukevat 8K-grafiikkaa, joten voit pelata pelejä 4320p:n tarkkuudella varustetuissa näytöissä.

Pelin tehostus
Pelaa valikoituja PS4- ja PS VR -pelejä nopeammalla ja sulavammalla kuvataajuudella.

PlayStation®VR-integrointi
Liitä PlayStation VR PS5-konsoliin ja pelaa tuettuja PS VR -pelejä. Jotta voit käyttää PS VR:ää PS5-konsolilla, tarvitset PS4:n PlayStation Cameran2 ja PlayStation Camera -sovittimen (ei ostopakkoa). Lisätietoa sovittimen tilaamisesta jaetaan myöhemmin osoitteessa PlayStation.com.

Sukella keskelle toimintaa
Kosketuspalaute, mukautuvat liipaisimet ja 3D-äänitekniikka vievät lähemmäs pelien tunnelmaa.

Tempest 3D AudioTech
Sukella äänimaailmaan, joka ympäröi sinut joka puolelta. Tempest 3D AudioTech herättää äänimaailman henkiin tuetuissa peleissä, kuunteletpa pelin ääniä kuulokkeiden tai television kaiutinten kautta.

Heighten Your Senses™
PS5:n langattomassa DualSense™-ohjaimessa on lähemmäs pelejä vievä kosketuspalaute1, dynaamisesti mukautuvat liipaisimet1 ja sisäänrakennettu mikrofoni – kaikki samassa ikonisessa ohjaimessa.

Kosketuspalaute
Nauti valikoiduissa PS5-peleissä langattoman DualSense-ohjaimen kosketuspalautteesta, jonka ansiosta tunnet pelissä tekemäsi toiminnot ohjaimen kautta.

Mukautuvat liipaisimet
Valikoiduissa PS5-peleissä voit kokea lähemmäs pelejä vievät mukautuvat liipaisimet, joissa on dynaamiset, pelissä tehtäviä toimintoja simuloivat vastustasot.

Nauti entistäkin mukaansatempaavammasta pelikokemuksesta1 uudella, innovatiivisella PS5™-ohjaimella, jossa on kosketuspalaute ja dynaamiset liipaisintehosteet2. Langattomassa, miellyttävästi muotoillussa DualSense-ohjaimessa on sisäänrakennettu mikrofoni ja luontinäppäin.

Viihde ja sisällöntuotanto
4K Ultra HD Blu-ray™
Katsele 4K Blu-ray -levyjä upeassa 4K-televisiossasi PS5-konsolilla (ei PS5 Digital Edition -konsolilla).

4K-viihteen suoratoisto
Suoratoista 4K-viihdettä tuetuista suosikkisovelluksistasi 4K-televisioon kytketyllä PS5-konsolilla.

Luo ja jaa sisältöä
Luo kuvakaappauksia ja videoita pelien tapahtumista. Jaa ne muiden pelaajien kanssa PlayStation Networkissa tai valikoiduissa sosiaalisen median sovelluksissa.

Ohjain kokee myös päivityksen. 

Tulevassa PlayStation 5 konsolissa on kahdeksan AMD:n Zen 2 -mikrosuoritinydintä, joiden avulla kokonaisuus pyörii 3,5 gigahertsin kellotaajuudella. Näiltä osin konsoli on melkein vastaava kuin Microsoftin uusi Xbox Series X konsoli, jossa taajuus on vähän nopeampi 3,8 GHz.

Grafiikkatehosta vastaa 2,23 gigahertsin taajuudella RDNA 2. Kaikkiaan näytönohjain pääsee jopa 10,3 teraflopsin laskentatehoon ja säteenseurantakiihdytykseen. 4K- sekä 8K-resoluutiot ovat molemmat tuettuja.

Konsolista löytyy sisäänrakennettua SSD-tallennustilaa yhteensä 825 gigatavua ja sen lukunopeus on 5,5 gigatavua sekunnissa. PS5:n tallennustilaa voi laajentaa erillisellä M.2 SSD -levyn avulla, jonka lukunopeus täytyy olla sama 5,5 Gt/s. Tarkempi yhteensopivuuslista kerrotaan myöhemmin. Keskusmuistia on konsolissa 16 gigatavun verran, ja se nopeus on 448 Gt/s.

Äänipuolelta saatiin kanssa uutta, kun kerrottiin, että PlayStation 5 konsoli tukee 3D-ääntä, jonka pitäisi antaa pelielämyksiin entistä enemmän läheisyyttä. Eli kaikki äänet tulisivat jostain päin, ei enää pelkkiä taustaääniä.

PS4 peleistä top-100 suosituimpien pelien listalta suurin osa tulee toimimaan myös PS5 konsolissa sen julkaisussa. Ja PS4 pelejä tullaan lisäämään yhteensopiviksi koko ajan lisää eli suurin osa PS4 julkaisusta +4000 pelistä tulee olemaan toimivia myös PS5:lla. Osalle PS4 peleistä tulee myös PS5 tehostettu tila, jossa PS4 pelistä tehdään paranneltu versio PS5:lle.

Tekniset tiedot (tämän hetken tieto):

  • CPU: x86-64-AMD Ryzen “Zen 2”, 8 ydintä, vaihteleva kellotaajuus aina 3,5 GHz asti
  • GPU: AMD Radeon RDNA 2 -grafiikkaprosessori, säteenseurantakiihdytys, vaihteleva kellotaajuus aina 2.23 GHz asti (10.3 TFLOPS)
  • KÄYTTÖMUISTI: GDDR6 16 GB, 448 Gt/s
  • SSD: 825 GB, 5.5 Gt/s (raw)
  • VIDEO: Tukee 4K 120 Hz ja 8K televisioita, VRR (HDMI ver.2.1)
  • ÄÄNI: “Tempest” 3D AudioTech
  • TÄSSÄ MALLISSA EI OLE LEVYASEMAA