Shadowrun PC (DVD)

Saatavuus epävarmaa
6,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.03. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 2,39 €

Shadowrun, uusi moninpelattava räiskintäpeli, perustuu pidettyyn roolipeliin. Ryhmäpohjainen taistelu vie pelaajat uuteen ulottuvuuteen, joka yhdistää mullistavasti modernit aseet ja muinaiset taikavoimat. Pelaajat kamppailevat jatkuvasti kehittyvän taistelukentän herruudesta. Huipputekniikka ja muinainen taikuus takaavat ennenäkemättömän ja huippunopean taktisen toimintakokemuksen.
5000 vuoden poissaolon jälkeen taikuus on palannut vuoden 2021 maailmaan ja ylikansalliset yhtiöt taistelevat heltymättömän muinaisen järjestön kanssa tämän uudelleen heränneen voiman hallinnasta. Ole osa RNA:n kansainvälistä megayhtiötä ja tuo järjestystä (ja taloudellisia voittoja) kaaoksen maailmaan. Tai liity Lineagen riveihin ja pidä taikavoima villinä ja vapaana hinnalla millä hyvänsä. Valitse puolesi taistele taikuuden tulevaisuuden puolesta Shadowrunin uudessa maailmassa.
Sukella universumiin, jossa muinainen taikuus ja tappavat aseet ovat käytössä rinnakkain, ja koe räiskintämoninpelien murros. Osta kehittynyttä tekniikkaa ja taikavoimia joka kierroksella ainutlaatuisessa varustelukilvassa, jotta voit parantaa mahdollisuuksiasi ja käyttää uusia taktiikoita ryhmäsi hyväksi. Käytä kyberneettistä silmää vihollisen havaitsemiseen seinän läpi, yllätä vastustajasi kaukosiirtymällä, hämää vihollisiasi hologrammilla. Koettavissa on huima hyppy interaktiivisuudessa, kun konsoli- ja tietokonepelaajat taistelevat herruudesta verkossa Windows Vistan ja Xbox Liven® avulla. Kun pelaajat kamppailevat joukolla ykköstilasta, he vastaavat samalla ikiaikaiseen kysymykseen siitä, kumpi laite hallitsee: Windows-tietokone vai Xbox 360? Ennennäkemätön, laiterajat ylittävä tekniikka yhdistää 16 Windows-tietokoneilla ja Xbox 360 -konsoleilla pelaavaa osallistujaa, jotka voivat nauttia äärimmäisestä moninpeliräiskinnästä.
Koe taistelun jännitys taikavoimien herättäessä legendojen olennot henkiin. Ihmisten lisäksi kamppailuun ryhtyvät haltiat, kääpiöt ja peikot, kun taistelu raivoaa tornitalojen ympäristössä.

Katso traileri:

Traileri 1

Järjestelmävaatimukset:

  • Windows Vista
  • Dual Core -prosessori
  • 2 Gt RAM
  • 4.5 Gt vapaata kiintolevytilaa
  • Näytönohjain: NVIDIA 7800, ATI X1800 (256 Mt tai tehokkaampi)
Lisätietoja
Kategoriat