Rome: Total War PC (DVD)

Loppuunmyyty
6,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.05. asti
  • Loppuunmyyty

Rome: Total War on vallankumouksellinen peli, joka tuo pelaajat keskelle varhaishistoriaa. Total War -pelin ominaisuudet on huipputeknologiaa, jotka tuovat tarun ja elokuvamaiset taistelut Rooman valtakunnan aikakaudelta eloon upealla grafiikalla ja pelitavalla, jota ei ole aiemmin nähty.

Pelaajat viedään taistelutantereelle, jossa valtavia armeijoita komentavat historian legendaarisimmat kenraalit kuten karthagolaisten johtaja Hannibal ja Rooman maineikkain kenraali ja johtaja Julius Caesar. Mahtava sotapeli, jossa antiikin mahtavimmat armeijat ja loistavimmat komentajat kohtaavat.
Johda mahtavia armeijoita ja käytä satoja erilaisia joukkoja ja sotakoneita kuten legioonasotilaita, gladiaattoreita, raivokkaita sotakoiria, panssaroituja norsuja, muurinsärkijöitä ja katapultteja.
Upea, elokuvamainen grafiikka. 3D-strategiakartasta näkee kaupungit, armeijat ja paljon muuta. Jopa 10 000 sotilasta voi ilmestyä ruudulle kerralla. Useita erilaisia joukkoja ja aseita käytettävissä. Pelaa kuuden ystävän kanssa verkkomoninpelissä. Käytettävissä myös poliittisia ja diplomaattisia keinoja.

Järjestelmävaatimukset:

Windows 98SE/ME/2000/XP, Pentium III 1 Ghz / Athlon 1,0 Ghz -tason suoritin, 256 Mt RAM, 64 Mt DirectX 9.0b-yhteensopiva näytönohjain, 8x CD-ROM -asema, Direct X 9.0b (mukana), 2,9 Gt kiintolevytilaa, Direct X 9.0b -yhteensopiva 16-bit äänikortti, 1024x768 -resoluutiota tukeva näyttö.