Resident Evil 3 Xbox One

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 24,99 € Norm. hinta 59,99 €
Säästä 35,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 16.05. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Jill Valentine on yksi viimeisistä jäljellä olevista Umbrellan hirmutekojen todistajista Raccoon Cityssä. Umbrella haluaa pysäyttää hänet, joten asialle lähetetään äärimmäinen salainen ase: Nemesis!

Legendaarinen kauhupeliklassikko täysin uusiksi tehtynä. 

Mitä hirveyksiä tapahtuikaan Raccoon Cityssä aikoinaan? Tähän ja monin muihin kysymyksiin vastaa Resident Evil 3 -kauhupeliklassikon uusversio. Se on tehty täysin uudelleen Capcomin omalla RE Engine -pelimoottorilla. Sen ansiosta pelin graafinen ilme on näyttävä, värikylläinen ja yksityiskohtia pursuava. Niin pelin upeat tapahtumapaikat kuin kammottavat hirvityksetkin nousevat eloon aivan uudella tasolla.

Jill Valentine on yksi viimeisistä jäljellä olevista Umbrellan hirmutekojen todistajista Raccoon Cityssä. Umbrella haluaa pysäyttää hänet, joten asialle lähetetään äärimmäinen salainen ase: Nemesis!

S.T.A.R.S.-erikoisryhmän jäsen Jill Valentine pakenee Raccoon Cityn zombien täyttämiltä kaduilta. Zombit eivät ole kaupungin ainoa uhka, joten Valentinen on kiireellisesti löydettävä apua ja selvitettävä mistä oikein on kyse. Resident Evil 3 vie pelaajan keskelle hirveyksiä ja tarjoaa kokonaisvaltaisen kauhukokemuksen upeasti uusittuna. Pelin kiehtovat juonenkäänteet ja pelottavat tapahtumapaikat saavat pelaajan haukkomaan henkeään vääjäämättömien hirveyksien lähestyessä.

Pelin oivallinen rytmitys antaa pelaajalle kuitenkin hengähdystaukoja tutkimiseen ja asioiden selvittämiseen. Resident Evil 3 onkin perustellusti selviytymiskauhupelien nykyklassikko, joka sisältää jännittävän tarinan, kiinnostavat pelihahmot sekä unohtumattomia kohtauksia.

Sisältää myös Resident Evil Resistancen, Resident Evilin maailmaan sijoittuvan uudenlaisen 1 vs. 4 -moninpelin, jossa neljä selviytyjää asettuu uhkaavaa Mastermindia vastaan.

Siinä missä sankaripelaajien tulee toimia yhdessä ja puhaltaa yhteen hiileen, vastustaja Mastermindin rooli on yksinäinen, mutta sitäkin palkitsevampi. Valvontakameroita hyödyntäen pyrkii Mastermind voittamaan vastustajat ja hoitelemaan selviytyjät pois päiviltä yksi kerrallaan. Tehtävä ei ole kummallekaan taholle helppo, vaan vaatii nopeita hoksottimia ja kylmänviileitä hermoja. Resident Evil Resistance -pelitila onkin ennennäkemätön yhdistelmä kauhua, toimintaa ja kiehtovaa moninpelaamista.

Resident Evil Resistance -moninpeli laajentaa yksinpelin tarinaa tarjoamalla viiden pelaajan koitoksen, jossa neljä pelaajahahmoa yrittävät selviytyä Mastermind-vihollisen kynsistä ehjin nahoin. Mastermind hallitsee pelialueen ansoja, hirviöitä ja muita vaaroja vakoillen pelaajien toimia erilaisten turvakameroiden kautta. Vastaansa hän saa neljä pelaajahahmoa, joiden on tehtävä yhteistyötä voittaakseen Mastermindin apulaisineen. Koska Mastermindin hallussa on huipputason bioaseita, kuten G-Birkin ja Tyrant, tehtävä ei tule olemaan helppo. Yhteistuumin ja toistensa kanssa kommunikoimalla selviytyjäryhmällä on kuitenkin mahdollisuus voittaa, sillä myös heillä on käytössään laaja arsenaali erilaisia aseita ja varusteita.Resident Evil Resistance on viiden pelaajan moninpeli, jossa neljä pelaajista ohjaa selviytymiseen keskittyviä sankareita ja yksi näiden vastustajaa. Hänen kontollaan ovat pelin hirviöt, ansat ja monet muut haittatekijät ja hidasteet, joilla yritetään päästä eroon sankarihahmoista.

Resident Evil 3 hyödyntää RE Engine -pelimoottoria. Sen ansiosta hahmot näyttävät yksityiskohtaisen eläviltä ja realistisilta, mikä entisestään vahvistaa pelimaailman kauheutta ja korostaa sen hirviöiden epäinhimillistä olemusta.
Pelin keskiössä nähdään sankaritar Jill Valentine, joka pakenee tuhoutuneen Raccoon Cityn tapahtumia. Samalla häntä jahtaa liki tuhoutumaton humanoidimainen Nemesis-bioase. Kiehtovan yksinpelitarinan ohella pelaajat pääsevät osallistumaan kaupungin laitamille sijoittuvan moninpelin tapahtumiin, joka asettaa pelaajat jännittävään epäsymmetriseen asetelmaan.
Yksinpelin tarinassa bioaseena tunnetun T-viruksen leviäminen aiheuttaa painajaismaisen epidemian, joka uhkaa koko väestöä. Umbrella-yhtiön kehittelemiin bioaseisiin lukeutuu myös Nemesis-hirviö, jonka voimille ja kestävyydelle ei tunnu löytyvän rajoja. Valtavan kokoisena, älykkäänä ja monipuolisin asein varustettuna hirviönä Nemesis on vaarallinen uhka kaikelle elävälle. Jill Valentinea peräänantamattomasti jahtaava Nemesis onkin pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä.

Pelissä pelaaja kokee kauhun hetkiä, jotka yhdistyvät taidokkaasti rytmitettynä erilaisiin ongelmanratkontatilanteisiin ja jännittävin taisteluihin. Piinaava jännitys, kiihkeät yhteenotot ja rauhalliset pulmatilanteet muodostavatkin pelistä todellisen tunteiden vuoristoradan, jonka aikana pelaaja kokee seikkailevansa läpi elämää suuremman selviytymiskokemuksen.

Resident Evil 3 julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 3. huhtikuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 18.