Pro Evolution Soccer 2008 PC (DVD)

Saatavuus epävarmaa
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
2,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.07. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 2,39 €


PES 7 (Pro Evolution Soccer 7) on nimetty PES 2008. Maailman parhaaksi futispelisarjaksi ylistetty PES palaa vuosimallin 2008-pelillä uudistuneena ja entisestään kehittyneenä. Luvassa on kiistatta sarjan paras peli, sillä mukana on ainutlaatuinen Teamvision-järjestelmä, joka tekee keinoälyn pelaamisesta oppivaa, mukautuvaa ja kehittyvää. Teamvisionin myötä peli osaa sopeutua pelaajan pelityyliin ja näin tarjota ainutlaatuisen hyvää, mutta realistista vastusta kautta linjan.

Muina uudistuksina ovat entistä realistisempi ja kauniimpi peligrafiikka, parempi ja monipuolisempi syöttely- ja kikkajärjestelmä sekä entistä hiotumpi pelattavuus. Konsoli- ja tietokonejalkapalloilu ei ole ikinä aiemmin ollut näin nautittavaa, näin pelattavaa - näin aitoa.


PES 08 on suunniteltu kolmannen sukupolven konsoleille, joten yksityiskohtia on parannettu edellisestä versiosta huomattavasti. Pro Evolution Soccer 7 :ssa on uusi tehokas ja paranneltu tekoälymoottori on parantanut hyökkääjien ja puolustajien "ajattelua", mikä on huomattava parannus edellisestä versiosta.

Pallon käsittelyä pystyy nyt hallitsemaan paremmin PES 2008 pelissä.

Katso traileri.