Xbox Play and Win

Xbox Play & Win - Voita upeita palkintoja päivittäin! Päivittäin arvotaan viisi voittajaa. Tarjous voimassa 20.10. - 20.11.2016. Osallistuminen on helppoa:

 1. Osta valinnainen Xbox One -pelikonsoli ja alkuperäinen Xbox One -langaton ohjain ja säästä kuitti
 2. Rekisteröidy osoitteessa www.xboxplaywin.com ja lataa kuitti sinne
 3. Pelaa muistipeliämme niin nopeasti kuin mahdollista ja voit voittaa loistavia palkintoja. Viisi nopeinta pelaajaa voittaa joka päivä

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Ohjain Langaton Sininen Model S Microsoft Xbox One PC
  Ohjain Langaton Sininen Model S Microsoft Xbox One PC
  Loppuunmyyty
  Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla 5KIX7U92 Lue lisää etusivulta
  Koe parannettu mukavuus ja tuntuma uudella, sinisen värisellä langattomalla Xbox-ohjaimella, jossa on tyylikkäämpi ja virtaviivaisempi muotoilu sekä kuvioitu otepinta. Nauti muokattavista painikkei...
  Takuu: 24 kk
  Lisätietoja
  • Loppuunmyyty
  59,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 17.06. asti

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Xbox Play and Win

Xbox Play & Win - Voita upeita palkintoja päivittäin! Päivittäin arvotaan viisi voittajaa. Tarjous voimassa 20.10. - 20.11.2016. Osallistuminen on helppoa:

 1. Osta valinnainen Xbox One -pelikonsoli ja alkuperäinen Xbox One -langaton ohjain ja säästä kuitti
 2. Rekisteröidy osoitteessa www.xboxplaywin.com ja lataa kuitti sinne
 3. Pelaa muistipeliämme niin nopeasti kuin mahdollista ja voit voittaa loistavia palkintoja. Viisi nopeinta pelaajaa voittaa joka päivä


Kilpailuun voi osallistua ostamalla Xbox One tai Xbox One S pelikonsolin yhdessä originaalin Xbox One -langattoman ohjaimen kanssa. Tuotteet täytyy olla ostettu samalla kertaa ja niiden tulee olla samalla kuitilla. Kilpailu on voimassa 20.10. – 20.11.2016.

Kilpailuehdot

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa asuville henkilöille, poislukien Microsoftin tai sen tytäryhtiöiden, sekä tämän kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät, sekä heidän lähisukulaisensa (tässä tapauksessa puoliso, vanhemmat, sisarukset, lapset tai työntekijän kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt). Kampanjaan voivat osallistuvien henkilöiden tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Microsoft pidättää itsellään oikeuden kontrolloida osallistujien mahdollisuuden kilpailuun, sekä tarkastaa heidän henkilöllisyytensä.

Osallistumalia kilpailuun osallistujat hyväksyvät säännöt ja kilpailuehdot.

Osallistuminen

Kilpailu alkaa 20 lokakuuta, 2016 ja loppuu 20 marraskuuta, 2016 (kilpailuaika). Osallistumisen, jotka vastaanotetaan kilpailuajan loppumisen jälkeen eivät ole oikeutettuja tähän kilpailuun.

Kilpailuun voi osallistua ostamalla Xbox One tai Xbox One S pelikonsolin yhdessä Xbox One langattoman ohjaimen kanssa. Tuotteet täytyy olla ostettu samalla kertaa ja niillä tulee olla yhteinen kuitti.

Jokainen osallistuja voi ottaa osaa kilpailuun kerran per kuitti, jossa näkyy Xbox One pelikonsoli ja Xbox One langaton ohjain. Päivämäärä, aika ja ostetut tuotteet tulee olla selvästi näkyvissä kuitissa. Jokaisella osallistumisella saa viisi (5) pelikertaa.

Ollakseen oikeutettu voittoon, täytyy osallistujan kuvata kuitti ja ladata se sivustolle www.xboxplaywin.com samoin kuin nimi, ikä, sähköposti ja puhelinnumero. Osallistujalla on tämän jälkeen mahdollisuus pelata viisi (5) kertaa Xbox Memory peliä. Osallistujaa mitataan peliin kuluneen ajan perusteella, ja joka päivä välillä 00:01 – 23:59 viisi Xbox Memory Gamen nopeiden pelannutta voittaa palkinnon.

Joka päivä Microsoft valitsee viisi (5) voittajaa, joihin otetaan yhteyttä tekstiviestillä viiden (5) arkipäivän kuluessa.

Osallistumisia, jotka ovat epäselviä, mahdottomia lukea tai vaurioituneita ei oteta huomioon. Microsoft ei vastaa hukkuneista, myöhästyneistä tai tiedonsiirron aikana vaurioituneista osallistumisista.

Henkilöt, jotka rikkovat näitä kilpailuehtoja suljetaan kilpailusta ja heidän osallistumisensa mitätöidään.

Kuinka voittaja valitaan

Viisi (5) voittajaa valitaan joka päivä ilmoitettujen kriteerien perusteella, eli perustuen pelin ratkaisuun kuluneeseen aikaan. Nämä viisi (5) henkilöä, jotka ovat ratkaisseet pelin lyhimmässä ajassa voittavat. Joka päivä jaetaan viisi (5) palkintoa, nopeimman voittaessa pääpalkinnon.

Voittajiin otetaan yhteyttä tekstiviestillä viiden (5) arkipäivän kuluessa.

Voitot

Voitot jaetaan päivittäin kilpailuajan aikana seurvaavasti:

Palkinto: 1 kpl JBL Kaiutin Flip 3, arvo 125 €

Palkinto: 1 kpl Fujifilm Camera Instax 8, arvo 104 €

Palkinto: 1 kpl Älykello Winchester Of Sweden, arvo 73 €

Palkinto: 1 kpl Virtuaalilasit Winchester of Sweden, arvo 58 €

Palkinto: 1kpl Powerbank Winchester of Sweden, arvo 52 €

Voittoa ei voida vaihtaa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden korvata palkinto samanarvoisella tai arvokkaammalla vaihtoehdolla. Edellämainitussa tapauksessa saattaa esiintyä tuotemuutoksia.

Microsoft ottaa voittajiin yhteyttä, antaen lisätietoja voitosta tekstiviestillä viiden (5) arkipäivän kuluessa.

Voittaja on itse vastuussa mahdollisesta arpajaisvoittoverosta. Microsoft rekisteröi voiton arvon voittajan eduksi. Tarkastustiedot lähetetään Veroviranomaisille vuoden lopussa.

Henkilötiedot

Kampanjan yhteydessä kerätyt henkilötiedot käsitellään Microsoftin tietosuojan mukaan. Lisää rekisteriselosteesta löytyy osoitteesta: http://privacy.microsoft.com. Osallistumalla tähän kilpailuun luovutat henkilötietosi Microsoftin käyttöön, rekisteriselosteen mukaisesti.

Microsoft käyttää henkilötietoja osallistumisesi vahvistamiseen, samoin kuin voittajien yhteydenottoihin.

Ota yhteyttä Microsoft Oy:hyn, jos haluat lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä tai evätä niiden käyttöoikeuden. Henkilötietojen poistamispyynnöt tulee toimittaa kirjallisena Microsoft Oy:lle.

Microsoft AB
Box 27
164 93 Kista

Yleistä

Nämä ehdot ja tämän kilpailun tulkinta, samoin kuin ehtojen soveltaminen määräytyvät yksinomaan Ruotsin lainsäädännön mukaisesti toimivissa Ruotsin tuomioistuimissa.

Microsoft ei ole vastuussa kolmannen osapuolen toimista tai laiminlyönneistä. Osallistujat hyväksyvät, että Microsoft ei ole vastuussa vammoista, menetyksistä, kuluista, vahingoista tai minkäänlaisista epäkohdista, jotka johtuvat kokonaan tai osittain, suoraan tai epäsuorasti tästä hyväksynnästä. Microsoft ei myöskään vastaa palkinnon virheellisestä käytöstä tai virheellisestä osallistumisesta tähän kilpailuun. Mikään edellä mainittu ei velvoita Microsoftia huolehtimaan kuolemasta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu laiminlyönnin tai petoksen seurauksena.

Järjestäjä on Microsoft. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää koska tahansa tämän kilpailun olematta vastuussa seurauksista