Paper Mario: The Thousand-Year Door Switch

Ennakkotilaustuote, julkaisu 23.05.2024, toimitus julkaisupäiväksi perille.
57,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.06. asti
  • Myymälässä / Varastossa 30+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Liity Marion eeppiseen paperiseikkailuun ja kerää kristallitähdet ennen X-Nautsia!

Ilkeät X-Nautit jahtaavat tuhannen vuoden oven takana olevaa aarretta! Prinsessa Peachilta saamansa kartan ja muutaman paikallisen avustuksella Mario matkustaa läpi värikkään paperimaailman löytääkseen ne ensin. Jotta voittaisit tämän tehtävän, sinun on nostettava Marion ja hänen ystäviensä tasoa, hallittava ajoitukseen perustuvat hyökkäykset ja merkit, jotta voit tehdä vaikutuksen yleisöön taistelulavalla, ja hyödynnettävä kaikkia kykyjä, joita kirottu - tai siis kätevästi paperista tehty - oleminen tuo mukanaan, kuten taittuminen tasoksi suurten aukkojen ylittämiseksi tai sivuttain kääntyminen kapeiden aukkojen läpi liukumiseksi.

Selaa läpi satumaailman, jossa on hurmaavia hahmoja joka taitteessa

Yllätyksiä riittää tässä syvällisessä ja mukaansatempaavassa tarinassa, jossa kaikilla on jotain sanottavaa, eikä se useinkaan ole sitä, mitä odotat. Mario tapaa matkallaan kaikenlaisia mielenkiintoisia tyyppejä, kuten pirteän ja oppineen Goombellan ja ujon mutta päättäväisen Koopsin. Jotkut näistä hahmoista tarvitsevat apuasi omissa tehtävissään tai jopa liittyvät seurueeseesi. Toisilla, kuten Peachilla ja Bowserilla, on omat tarinansa, joita pelaat Marion lukujen välissä!

Klassikko kääntää sivua ja tuo mukanaan tuoreen visuaalisen ilmeen ja päivitetyt ominaisuudet.

Kaksikymmentä vuotta Nintendo GameCube™ -järjestelmän alkuperäisen pelin jälkeen tässä Nintendo Switch™ -järjestelmän versiossa on uudistetut grafiikat ja joukko lisämuutoksia, jotka tekevät pelistä entistä helpomman nauttia.