Paper Mario: Sticker Star 3D 3DS

Saatavuus epävarmaa
Rating:
80% of 100
39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 16.05. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Mielikuvituksellinen Paper Mario -seikkailu tahmealla kierteellä

Tahmea tilanne ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Ongelmia on meneillään Decalburgin kaupungissa, jossa ovela Bowser on häirinnyt rakastettua Sticker Fest -tapahtumaa aiheuttamalla tarrakomeetan räjähdyksen. Nyt kuninkaalliset tarrat ja komeetan palaset on heitetty kauas ja leveälle, ja Marion ja hänen liittolaisensa Kerstin tehtävänä on korjata asiat palauttamalla ne. Tämä kiehtova kädessä pidettävä seikkailu saa uudet ja kokeneet Paper Mario -sarjan fanit innostumaan, kun he navigoivat värikkäissä 3D-ympäristöissä, kukistavat vihollisia, keräävät runsaasti tarroja ja esineitä ja käyttävät niitä monilla hauskoilla tavoilla.

OMINAISUUDET

Tarrat ovat avain tähän mielikuvitukselliseen seikkailuun. Taistelut ovat vuoropohjaisia ​​kuten alkuperäisessä Paper Mario -pelissä, mutta hyökkäysvalikon sijaan Mario hyökkää vihollisiaan käyttämällä tarraa hyökätäkseen. Tarrat eivät toimi vain Marion hyökkäyksinä, vaan auttavat myös ratkaisemaan arvoituksia Paper Mario -universumissa, kun ne asetetaan oikeisiin paikkoihin. Tarroja löytyy ja kerätään joka puolelta maailmaa, ja mitä kirkkaampi tarra on, sitä tehokkaampi se on.

Mario voi myös käyttää kolikoita käyttääkseen Battle Spinneriä, jonka avulla hän voi käyttää jopa kolmea tarraa yhdellä kierroksella, jos kuvakkeet ovat oikeassa järjestyksessä. Battle Spinner voi kääntää suunnan vaikeassa taistelussa, joten kolikoiden kerääminen pelin kautta sen käyttöä varten on ratkaisevan tärkeää. Paper Mario: Sticker Star -pelaajat vahvistuvat lyömällä pomoja, etsimällä esineitä ja suorittamalla sivutehtäviä muille pelin hahmoille kokemuspisteiden keräämisen sijaan. Kun pelaajat edistyvät pelissä, he löytävät ja käyttävät tehokkaampia tarroja Marion hyökkäysvoiman lisäämiseen. Pelaajat voivat myös löytää HP-Up-sydämiä parantaakseen Marion maksimaalista terveyttä.

Paper Mario: Sticker Starin ympäristöt heräävät henkiin tässä visuaalisesti upeassa Nintendo 3DS -järjestelmäperheen paperikonemaailmassa. Ne sisältävät myös laajan valikoiman esineitä, kuten sähkötuulettimet, sakset ja lämpöpatterit, jotka voidaan muuntaa useiksi tarroiksi, joita voidaan sitten käyttää pulmien ratkaisemiseen tai taisteluiden voittamiseen, kun Mario liikkuu jokaisen tason läpi.