Omerta - City of Gangsters PC (DVD)

Loppuunmyyty
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 20.05. asti
  • Loppuunmyyty

 

Rikos ei muka kannata - luvassa on aitoa gansteritoimintaa.

 

Omerta - City of Gangsters on simulaatio, jossa taktiset taistelut käydään vuoropohjaisesti. Pelaaja omaksuu isoja haaveita hautovan vastarantautuneen maahanmuuttajan roolin, jonka on kavuttava ylös rikollishierarkiassa 1920 -luvun Atlantic City -kaupungissa.

 

Pienillä keikoilla alotteleva pelaajan hahmo värvää oman jengin ja laajentaa omaa imperiumiaan valtaamalla alueita muilta gangstereilta. Lopulta hän perustaa oman rikollisliigan ja hallitsee käytännössä koko Atlantic Cityn kaupunkia.

 

Pelaaja hallitsee strategisesti omaa liiketoimintaansa ja alaisiaansa reaaliajassa, sekä kasvattaa vaikutusvaltaansa kaupungissa hitaasti mutta varmasti. Pelaaja voi lähettää kätyreitään suorittamaan erilaisia tehtäviä, kuten ilmiantajien salamurhaamista, varastojen ryöväämistä, kaverin pelastamista vankilasta, pankkien ryöstämistä tai hyökkäyksiä kilpailevien jengien piilopaikkoihin. Kukaan ei ole lain yläpuolella Atlantic Cityn kaupungissa, joten ei koskaan ole pahitteeksi käyttää käteistä pooliisin lahjontaan tai politiikon.

  • Vanhan hyvä ajan gansteriräiskintää, vuoropohjainen
  • Aidot puitteet
  • 15+ tuntia pelattavaa yhdessä läpipeluussa.