NINEBOT BY SEGWAY Kickscooter Sähköpotkulauta MAX G30E II

Loppuunmyyty
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Tarjoushinta 883,00 € Norm. hinta 929,00 €
Säästä 46,00 €
alk. 39,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.07. asti
  • Loppuunmyyty

”Street legal” – kauniisti ja tyylikkäästi muotoillussa paketissa
Sähköpotkulautojen markkinat kukoistavat ja me rakastamme niitä. Sähköpotkulauta on ympäristöystävällinen, helposti kuljetettava, edullinen ladata, ilmiselvä ajansäästäjä ja jokapäiväisen elämän tehostaja. Vielä tärkeämpää on se, että nyt on laillista ajaa niillä liikenteessä, mutta tietyin säännöin: ”Sähköpotkulauta saa pelkällä moottorivoimalla kulkea korkeintaan 25 km/h.” Siksi Segway-Ninebotin uusin KickScooterin MAX G30E II, täyttää kaikki sähköpotkulautoja koskevat säädökset. Mutta ei siinä vielä kaikki - muotoilu on kaunis ja tyylikäs ja samalla on huolehdittu optimaalista mukavuudesta, vakaudesta ja suorituskyvystä.

Päivitetyssä versiossa on panostettu turvallisuuteen ja sen vuoksi siinä on enemmän heijastimia

MAKSIMAALINEN toimintasäde
Ninebot KickScooter MAX G30:n akun kapasiteetti on 551 Wh, mikä antaa sinulle jopa 65 km ajomatkan. Se on markkinoiden laajin toimintasäde. KickScooter MAX G30E II on varustettu sisäänrakennetulla, nopeasti lataavalla AC-adapterilla, joka takaa parhaan mahdollisen mukavuuden.

MAKSIMAALINEN mukavuus
Tärinän vähentämiseksi ja iskunvaimennuksen maksimoimiseksi MAX G30E II -sähköpotkulaudassa on äskettäin kehitetyt sisäkumittomat paineilmarenkaat eli tubeless renkaat, joiden halkaisija on 10 ”(etu- ja takapyörä). Ne varmistavat tasaisen ja vakaan ajon – myös epätasaisilla pinnoilla. Puhkeamisriskiä vähentää renkaiden sisällä oleva erityinen suojapinnoite, joka myös on uusi innovaatio. Mikäli haluat varmistaa vielä paremman kestävyden, voit lisää tubeless renkaiden litkua ja siten varmistaa paikkauvuuden, jos jokin puhkoo sen.

huippunopeus jopa 25 km/h
 
Jopa 65 km:n toimintasäde
 
Sisäänrakennetut LED-valot edessä ja takana
 
Elektroninen jarru (takana) ja rumpujarru (edessä)
 
10 tuuman sisärenkaattomat pneumaattiset renkaat
 
IPX5 vedenkestävä
 
Sisäänrakennettu nopea ja helppo lataus
Lisätietoja
Takuu24 kk (akku 12 kk)
Kategoriat