MotoGP 22 DayOne Edition Switch (Koodi)

Saatavuus epävarmaa
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
47,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.07. asti
 • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Pakkaus sisältää vain latauskoodin pelille.

Moottorit käynnissä: otetaan käyttöön kaikkien aikojen mukaansatempaavin ja aidoin MotoGP™-pelikokemus. Virtuaalista ja todellista ei ole koskaan ollut näin sekoitettua!

 • Koko MotoGP:n maailma
  Tutustu MotoGP™-kauden 2022 uuteen sisältöön. Yli 120 ratsastajaa, yli 20 virallista rataa ja kaikki virallisen mestaruuden tunteet odottavat sinua.
  Ja jos haluat pulahtaa menneisyyteen, yli 70 historiallista mestaria antavat sinun kokea MotoGP™-historian parhaat puolet uudelleen.

 

 • Yhdeksän kausi 2009
  Elä jälleen yksi MotoGP™-historian jännittävimmistä ja ikonisimmista mestaruuskilpailuista!
  Edessä on 17 lukua, yksi jokaista kauden 2009 Grand Prixia kohti! Pue itsesi legendojen, kuten Rossin, Lorenzon, Stonerin ja Pedrosan, saappaisiin uransa huipulla. Jokaisessa jaksossa kohtaat erilaisia ​​haasteita ja koet uudelleen omakohtaisesti maailmanmestaruuden ikonisimmat hetket. Kaikkea sisältöä parantaa yli 50 minuuttia todellista materiaalia jokaisen luvun alussa, jonka kokonaan selostaa ja ohjaa Mark Neale, parhaiden MotoGP™-dokumenttien ohjaaja.

 

 • Missä mestareita tehdään
  Ryhdy ratsastajaksi, jonka olet aina halunnut olla uusien opetusohjelmien avulla, jotka auttavat sinua kehittymään nopeasti lyhyiden pelisessioiden avulla, tai osallistu MotoGP™ Academyyn paljastaaksesi mestari sinussa! Uusien pelihaasteiden kautta opit kaikki alan temput ollaksesi nopein joka radalla.

 

 • Elä realistisin pelikokemus ja mukauta matkaasi
  Sukella syvälle kaikkien aikojen realistisimpaan ja mukaansatempaavimpaan MotoGP™-kokemukseen!
  Sankariesi kasvoista virallisten laatikoiden uudistamiseen, jokaisesta yksityiskohdasta on huolehdittu enemmän kuin koskaan ennen.
  Luo oma maailmasi MotoGP™-videopelissä ja kilpaile entistä tyylikkäämmin: viiden tehokkaan graafisen editorin ansiosta pystyt mukauttamaan pelin kaikkia osia väreistä ajajien pukuihin.

 

 • Suunnittele menestys esimiesuralla!
  Luo oma tiimi tai liity viralliseen tiimiin. Valitse henkilökuntasi ja kehitä pyörääsi parantamalla moottoria, runkoa, aerodynamiikkaa ja elektroniikkaa: ota pelikokemuksesi täysin haltuun! Luo junioritiimi Moto2™:ssa ja Moto3™:ssa: palkkaa tiimipäällikkö, tekninen johtaja ja ratsastaja saavuttamaan uusia tavoitteita.

 

 • Uusi moninpeli
  Ensimmäistä kertaa franchising-sarjassa voit haastaa ystäväsi kahden pelaajan jaetun näytön tilassa: älä missaa tätä mahdollisuutta! Ja jos se ei riitä, nauti hulluista ristiintaisteluista verkossa!*

* Cross-play saatavilla saman perheen konsolien välillä.

Pakkaus sisältää vain latauskoodin pelille.