Minecraft PS4

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
85% of 100
Tarjoushinta 26,99 € Norm. hinta 29,99 €
Säästä 3,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 30+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Luo oma pelimaailma, jonka jälkeen voit tutkia, luoda ja valloittaa siinä.

Todista kasvava Minecraft

Minecraft: PlayStation 4 Editionissa seikkailusi alkaa mielikuvituksestasi. Riko palikoita, aseta niitä ja tee mitä ikinä haluatkin. Ehkä haluat ottaa selvää, kuinka syvälle voit kaivautua? Tai ehkä rakennat suojan, ennen kuin yön hirviöt saapuvat? Yksinkertaisimmista kodeista suurimpiin linnoihin, vaatimattomimmista ideoista kunnianhimoisimpiin suunnitelmiin, sinä päätät miten pelaat.

Ole urhea, ole utelias ja ole kekseliäs. Luo mitä tahansa yksinkertaisimmista veneistä kokonaisin kaupunkeihin. Pelaa yksin tai jopa seitsemän PlayStation Network -ystävän kanssa.

On aika tutkia rajattomien mahdollisuuksien maailmaa. Mitä sinä aiot luoda valtavan laajassa Minecraft-pelissä PlayStation 4 -järjestelmällä?

Ominaisuudet:

  • 1 pelaaja
  • Verkkopelaajat 2–8 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
  • DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
  • Etäkäyttöä Tuetaan
  • alustojen yhteiset ominaisuudet
  • HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p


Hanki Minecraft: PlayStation 4 Edition nyt VPD Pelikaupasta ja jatka lukemista, niin saat tietää, millaista sen pelaaminen on.

Sinun maailmasi, sinun sääntösi

Miltä Minecraft-maailma näyttää? Riippuu siitä, miltä haluat sen näyttävän. Tässä pelissä ympäristön suunnittelusta vastaa pelaaja. Keräät tai rakenna vain tarvittavat työkalut ja materiaalit, minkä jälkeen voit purkaa rakennelmat maan tasalle ja rakentaa kaiken kokonaan uudelleen oman näkemyksesi mukaisesti. Kyhää mitä vain pienestä maatilasta loistokkaaseen palatsiin tai luo mahtava seikkailumaailma itsellesi ja ystävillesi – työkalut ovat aivan ulottuvillasi.

Saat käyttöösi monenlaisia käteviä materiaaleja. Voit tehdä puutavaroita itse kaatamistasi puista, käyttää rakennusaineina itse louhimiasi kiviä tai kasvattaa kasveja ja eläimiä ja vaihtaa niitä kylän asukkaiden kanssa muihin hyödykkeisiin. Voit kanavoida maailman läpi virtaavia jokia ja järviä ja käyttää niitä haluamallasi tavalla, rakentaa niin korkeita rakennuksia kuin haluat tai kaivaa syviä maanalaisia tunneleita.

Pelin ympäröivä maailma muotoutuu sattumanvaraisesti ja alue ulottuu useiden kilometrien päähän, joten omalle leirillesi riittää vapaata tilaa. Valitse kotoisimmalta tuntuva paikka ja asetu aloillesi lumisille kukkuloille, vehreään metsään tai avaralle tasangolle.

Varaa aikaa, jotta voit kunnolla arvostaa häikäisevän laajoja maisemia ja nauttia täysin mitoin upeista luomuksistasi – tai sitten vain paistatella rauhaisassa auringonlaskussa. Oli miten oli, Minecraft: PlayStation 4 Edition on täynnä täydellisiä hetkiä, joita voit jakaa langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimesi SHARE-näppäimellä...

Viisas suojautuu vaaroilta

Ennen kuin aloitat rakentamisen, saat valita kahdesta pelitilasta. Creative-tilassa saat käyttöösi kaikki materiaalit käsiäsi likaamatta. Sinun ei tarvitse ensin louhia, keräillä ja valmistaa materiaaleja, vaan voit heti päästää mielikuvituksesi valloilleen.

Survival-tilassa joudut luomaan maailman aivan tyhjästä. Aloita keräämällä perusraaka-aineita uuden valtakuntasi rakennuspalikoita varten. Kaada muutama puu, ja kun puuta on tarpeeksi, voit tehdä työpöydän ja rakentaa sitten muita hyödyllisiä esineitä, kuten kirveen, hakun ja lapion.

Tarvitset myös riittävästi ravintoa, jotta pysyt voimissasi. Ympäristöstä voit koota kasvatettaviksi lehmiä, lampaita ja kanoja.

Koska kyseessä on selviytymistila, työkalut ja hyvä ravintokaan eivät vielä riitä, jos sinulla ei ole öisin tukevaa kattoa pääsi päällä. Pimeän tullen pahansuovat oliot ryömivät koloistaan etsimään pahaa-aavistamattomia uudisraivaajia. Voit puolustaa itseäsi rakentamalla asuinpaikkasi ympärille suojamuureja ja ansoja tai tekemällä erilaisia aseita. Niiden avulla pysyt toivottavasti hengissä auringonnousuun asti.

Yhteistyö on voimaa

Vaikka Minecraftia voi pelata yksinkin, se on pohjimmiltaan moninpeli. Moninpelitilassa kuka tahansa PlayStation Network -kavereistasi voi tulla pelaamaan kanssasi. Yhdessä voitte rakentaa kaksin verroin mahtavampia rakennelmia. Vähitellen seuraan voi liittyä muitakin, ja lopulta uutta maailmaa luomassa voi olla suuri joukko kaivos- ja rakennustyöläisiä. Yhdessä voitte myös entistä paremmin varmistaa, että öiset tunkeilijat pysyvät loitolla.

Jos haluat valita kumppanisi itse, voit rajoittaa moninpelin vain itse mukaan kutsumillesi pelaajille. Kun kaikki pelaajat ovat paikalla, voitte keskittyä rakentamaan yhtä suurta rakennelmaa yhdessä tai jakautua ympäri kaupunkia kukin oman työnne kimppuun. Näin voitte ottaa mittaa toisistanne ja kilpailla siitä, kenen peruskivi on kaikkein tukevin.

Mitä kauemmin peli kestää, sitä enemmän hyödyllisiä raaka-aineita käyttöösi kertyy ja sitä parempia työkaluja ja rakennusmateriaaleja voit luoda. Kun olet valmis, voit rakentaa portaalin varjojen valtakuntaan, The Netheriin. Sieltä löydät paljon esineitä, joita ei ole tavallisessa maailmassa, mutta samalla saat perääsi hurjan joukon tappavan vaarallisia otuksia. Lisähaastetta haluavat Minecraft-asiantuntijat voivat yhdistää voimansa ja lähteä etsimään vaarallista maanalaista maailmaa, The Endiä. Siellä rohkeimpia seikkailijoita odottaa hurja lohikäärme.