Metal Gear Solid - Snake Eater 3DS (Käytetty)

 
94,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 14.06. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 34,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

 

Metal Gear Solid -Snake Eater sijoittuu hikoiluttavan kuumaan viidakkoon, jossa pelaajien täytyy taistella paitsi armottomia vihollissotilaita vastaan, myös selviytyä hallitsemattomista luonnonvoimista.

Jännityksentäytteinen hiippailu- ja väijymistoiminta tuo ruuduille henkeäsalpaavia kohtauksia, jotka ovat ennennäkemättömän upeita. Pelin ainutlaatuisen hyvä pelattavuus ja intensiivinen tarina yhdistettynä vaikuttavaan musiikkiin, korkeatasoiseen äänimaailmaan ja uskomattoman yksityiskohtaiseen grafiikkaan tekevät Snake Eaterista ainutlaatuisen ja mahtavan kokemuksen.

 

Snake Eater 3D on viritelty versio PlayStation 2:lle julkaistusta Metal Gear Solid 3:sta. 3DS-versio hyödyntää laitteen erikoisominaisuuksista muitakin kuin itsestäänselvää 3D:tä. Gyroskooppia käytetään tasapainotteluun ja kosketusnäyttö toimii alavalikkona. Lisäksi 3DS:n kameralla otetuilla kuvilla voi muuttaa Snaken suojavaatetusta.

Uutta on myös ensimmäisen persoonan näkökulma. Loppusilauksena Snake Eater 3D:ssä on mukana tuki Circle Pad Pro -lisälaitteelle.

 

 

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat