Legend of Zelda: Skyward Sword + Special Orchestra CD (NIB) Wii (Käytetty)

 
90,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

The Legend of Zelda: Skyward Sword merkitsee käännekohtaa The Legend of Zelda -sarjassa. Wii MotionPlus -lisävarusteen mahdollistama täysi liikeohjaus synkronoi pelaajan liikkeet Linkin toimintojen kanssa ja tarjoaa samalla intuitiivisimman peliohjauksen kaikista tähänastisista Legend of Zelda -peleistä.

Tarvittavan Wii MotionPlus -lisävarusteen ansiosta Linkin miekan jokainen liike vastaa pelaajan liikettä täsmällisesti. Jos pelaaja liikkuu vasemmalta oikealle, Link heiluu vasemmalta oikealle. Tarkkaa peliohjausta sovelletaan myös vihollisiin, sillä pelaajien on mietittävä strategiaa taistellessaan vastustajia vastaan, jotka yrittävät aktiivisesti puolustautua hyökkäyksiä vastaan.

Wii MotionPlus antaa pelaajan käyttöön arsenaalin erilaisia esineitä. Se tarjoaa lukuisia toimintoja vain yksinkertaisilla, intuitiivisilla liikkeillä. Pelaajat voivat kokeilla jousella ampumista, pommien heittelyä ja ruoskan käyttöä taistellessaan vihollisia vastaan ja ratkaistessaan pulmia.

Peli esittelee myös uuden graafisen tyylin, joka sopii täydellisesti sarjan fantastiseen maailmankaikkeuteen ja on kuin maalaus, joka herää henkiin.

The Legend of Zelda: Skyward Sword tarjoaa lukuisia uusia pelimekaniikkoja, jotka antavat pelille virkistävän erilaisen tunnelman kuin sarjan aiemmat osat.