Indivisible PS4

Saatavilla n. 3 viikon päästä
Tarjoushinta 11,99 € Norm. hinta 39,99 €
Säästä 28,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 15.05. asti
  • Saatavilla n. 3 viikon päästä
Toimituskulut alk. 0,00 €

Indivisible on toimintaroolipeli/tasohyppely, jossa on uskomattoman hienot käsin piirretyt grafiikat ja animaatiot ja ainutlaatuisia reaaliaikaisia taistelumekanismeja.

Indivisible on toimintaroolipeli/tasohyppely, jossa on uskomattoman hienot käsin piirretyt grafiikat ja animaatiot ja ainutlaatuisia reaaliaikaisia taistelumekanismeja. Anna fantasiamaailman värikkään tarinan viedä mukanaan, valitse kymmenistä pelattavista hahmoista ja nauti pelinkulusta, joka on helppo oppia mutta vaikea taitaa. Kuuluisan Lab Zero Gamesin tunnusomaista huippulaatua!
Tarinan pääosassa on rohkea ja kapinallinen Ajna-tyttö. Isänsä kanssa maalaiskylän laitamilla kasvaneen Ajnan elämä muuttuu kaaokseksi, kun hänen kotiinsa hyökätään ja hänessä herää salaperäinen voima.
Ajna kohtaa matkan varrella monia inkarnaatioita eli ihmisiä, jotka hän voi omaksua osaksi itseään ja manifestoida taistelemaan puolellaan. Kaikilla rekrytoitavilla inkarnaatioilla on oma tarinansa ja persoonallisuutensa. Tuodessaan kaukaisten maiden ihmisiä yhteen Ajna oppii tuntemaan itsensä ja ympäröivän maailman – ja miten hän voi sen pelastaa.

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 10,99 €