Hogwarts Legacy PS4

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
87% of 100
Tarjoushinta 34,90 € Norm. hinta 59,99 €
Säästä 25,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tilaajan etuna on Onyx Hippogriff Mount. Hogwarts Legacy on mukaansatempaava, avoimen maailman toiminta-roolipeli, joka on kertoo tarinan perustuen Harry Potterin ensimmäiseen kirjaan.

Lähde unohtumattomalle matkalle tuttujen ja uusien paikkojen läpi, kun tutkit ympäristöä ja kohtaat upeita eläimiä.

Tutustu uuteen seikkailumaailmaan Hogwarts Legacyn avulla.

Hogwarts Legacy on mukaansatempaava, avoimen maailman toiminta-roolipeli, joka on kertoo tarinan perustuen Harry Potterin ensimmäiseen kirjaan.

Lähde unohtumattomalle matkalle tuttujen ja uusien paikkojen läpi, kun tutkit ympäristöä ja kohtaat upeita eläimiä.

Luo oma opiskelija hahmo peliin ja valmista taikajuomia, joiden avulla hallitset loitsuja ja päivität kykyjäsi matkallasi todelliseksi velhoksi maailman taitavimpien professorien opissa.

Koe kaunis ja arvaamaton Tylypahka 1800-luvun loppupuolella.

Koe millaista on asua Tylypahkassa, kun teet liittoja, taistelet Dark Wizardsin kanssa ja lopulta päätät koko velhomaailman kohtalosta.

Elä kirjoittamatonta tarinaa.

Tutustu uuteen seikkailumaailmaan Hogwarts Legacyn avulla.
Hogwarts Legacy on uusi roolipeli, joka upottaa pelaajat Harry Potterin maailmaan. Pelaajat voivat tutkia Tylypahkan noitien ja velhojen koulua ja sen lähiympäristöä, oppia loitsuja, hankkia liittolaisia ja kohdata vihollisia. Laajassa avoimessa ympäristössä Hogwarts Legacy tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Harry Potterin maaginen maailma ennennäkemättömällä tavalla.

Pelaajat voivat muokata hahmonsa ulkoasua ja kykyjä pelin edetessä. Tylypahkan läpi kulkiessaan he kohtaavat kirjojen ja elokuvien ikonisia hahmoja, kuten Dumbledoren, Hagridin ja Snapen. Pelaajat voivat myös liittyä johonkin Tylypahkan neljästä talosta: Rohkelikko, Hufflepuff, Korppikotka tai Luihuinen. Jokaisella talolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, jotka pelaajien on opittava menestyäkseen matkallaan.

Sen lisäksi, että pelaajat voivat tutkia linnan alueita ja osallistua oppitunneille muiden oppilaiden kanssa, he voivat myös osallistua Quidditch-otteluihin tai taistella pimeitä velhoja vastaan jännittävissä kaksintaisteluissa. Pelissä on paljon salaisuuksia, joita voi paljastaa, sekä sivutehtäviä, joiden suorittamisesta saa palkintoja.

Hogwarts Legacy tarjoaa faneille varmasti unohtumattoman seikkailun täynnä taikaa ja jännitystä! Sen mukaansatempaavan tarinan ja upean visuaalisen ilmeen ansiosta se lupaa tuntikausia kestävää viihdettä kaikenikäisille. Joten mitä sinä odotat? Valmistaudu tutkimaan uutta seikkailumaailmaa Tylypahkan Legacyn kanssa!

Tutustu Tylypahkan salaisuuksiin täysin uudessa Hogwarts Legacy videopelissä.

Oletko Harry Potter -sarjan fani? Jos olet, olet varmasti innoissasi kuullessasi, että Warner Bros. Interactive Entertainment ja Portkey Games ovat juuri julkistaneet upouuden videopelin: Hogwarts Legacy. Tässä avoimen maailman toimintaroolipelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Tylypahkan ikonista velhomaailmaa ennennäkemättömällä tavalla.

Tylypahkan Legacy sijoittuu 1800-luvulle, ja pelaajat voivat luoda oman hahmonsa, joka voi osallistua tunneille, oppia loitsuja ja hankkia liittolaisia tai vihollisia muiden oppilaiden joukosta. Pelaajat voivat myös löytää linnan muurien sisään kätkettyjä salaisuuksia, kun he liikkuvat linnan eri tasoilla.

Peli lupaa mukaansatempaavan kokemuksen realistisen visuaalisen ilmeen ja interaktiivisten ympäristöjen avulla, joissa pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa kirjojen hahmojen, kuten professori Dumbledoren, Hagridin ja Snapen kanssa. Pelaajilla on myös runsaasti sivutehtäviä, joita he voivat suorittaa tutkiessaan Tylypahkan aluetta ja seikkaillessaan sen takana olevissa salaperäisissä metsissä.

Pelaajat voivat myös muokata hahmonsa maagisia kykyjä oppimalla loitsuja Tylypahkan eri taloista, kuten Rohkelikko, Luihuinen, Hufflepuff tai Korpinkynsi. Lisäksi pelissä on olentoja, kuten lohikäärmeitä, jotka pitää kesyttää, sekä arvoituksia, jotka pitää ratkaista, jotta pelissä pääsee eteenpäin.

Hogwarts Legacy on varmasti jännittävä seikkailu kaikille Harry Potter -faneille, jotka haluavat uppoutua JK Rowlingin taianomaiseen maailmaan jälleen kerran! Peli julkaistaan vuonna 2023 PlayStation 5:lle PlayStation 4:lle, Xbox Series X/S, Xbox Onelle, PC:lle (Steamin kautta) ja Google Stadia -alustoille, joten pidä silmäsi auki, kohta alkaa tapahtumaan taikoja!

Uppoudu taianomaiseen maailmaan Hogwarts Legacy -pelissä.

Jos olet koskaan haaveillut pääsystä Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun, unelmasi toteutuvat pian. Tylypahkan perintö -kirjan tulevan julkaisun myötä voit nyt uppoutua maagiseen maailmaan, joka on täynnä mysteereitä ja seikkailuja.

Hogwarts Legacy on toimintaroolipeli, joka sijoittuu 1800-luvulle ikoniseen velhokouluun. Pelaat opiskelijana, joka on juuri saapunut Tylypahkaan, valmiina aloittamaan matkan, joka muokkaa hänen kohtaloaan. Tutkiessasi linnan alueita ja osallistuessasi tunneille tapaat Harry Potter -universumista tuttuja hahmoja sekä uusia, vain tässä pelissä esiintyviä hahmoja.

Voit muokata hahmoasi erilaisilla loitsuilla, kyvyillä ja varusteilla, joita voit käyttää taistelussa vaarallisia olentoja, kuten ihmissusia ja lohikäärmeitä vastaan. Sinun on myös tehtävä matkasi aikana tärkeitä päätöksiä, jotka vaikuttavat siihen, miten muut hahmot suhtautuvat sinuun ja miten tarinan tapahtumat etenevät.

Pelissä on myös avoin maailma, jossa pelaajat voivat tutkia sivutehtäviä tai osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten Quidditch-otteluihin tai maagisiin kaksintaisteluihin muiden oppilaiden kanssa. Pelaajat voivat jopa vierailla Hogsmeaden kylässä, jossa he voivat ostaa esineitä Diagon Alleylta tai osallistua tunneille Ollivandersin sauvakaupassa.

Olitpa sitten kova Harry Potter -fani tai etsit vain jännittävää uutta seikkailua, Hogwarts Legacy tarjoaa varmasti tuntikausia hauskaa kaikenikäisille. Ota siis taikasauvasi mukaan ja valmistaudu taianomaiselle matkalle JK Rowlingin rakastettuun velhomaailmaan!