Halo Infinite Xbox One ja Series X

 
Rating:
80% of 100
Tarjoushinta 37,99 € Norm. hinta 64,99 €
Säästä 27,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.06. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Master Chief palaa Halo Infinite pelissä, joka on seuraava osa legendaarisesta sarjasta. Tarina jatkuu Halo 5: Guardians:sta ja vie pelin ennennäkemättömiin suuntiin. Kaiken tämän mahdollistaa Slipspace Engine.

Master Chief palaa Halo Infinite pelissä, joka on seuraava osa legendaarisesta sarjasta. Tarina jatkuu Halo 5: Guardians:sta ja vie pelin ennennäkemättömiin suuntiin. Kaiken tämän mahdollistaa Slipspace Engine.

Legendaarinen Halo-sarja palaa kaikkien aikojen laajimpaan Master Chief -kampanjaan ja uraauurtavaan ilmaispelaamiseen.

Kampanja:

Kun kaikki toivo on menetetty ja ihmiskunnan kohtalo on vaakalaudalla, päällikkö on valmis kohtaamaan kaikkein häikäilemättömän vihollisen, jonka hän on koskaan kohdannut. Astu ihmiskunnan suurimman sankarin haarniskaan ja koe eeppinen seikkailu ja tutustu Halo -renkaan massiiviseen mittakaavaan. Jos haluat kokea kampanjan, osta Halo Infinite.

Moninpeli:

Legendaarinen moninpeli, ilmainen:

Halon kuuluisa moninpeli palaa uudelleen, ja sitä voi pelata ilmaiseksi! Kausittaiset päivitykset kehittävät kokemusta ajan myötä ainutlaatuisilla tapahtumilla, uusilla tiloilla ja kartoilla sekä yhteisökeskeisellä sisällöllä.

Areena:

Halo palaa juurilleen oikeudenmukaisilla aloituksilla, kartalla varustetuilla laitteilla ja neljän pelaajan joukkueella, jotta he voivat saavuttaa äärimmäisen yhteisökokemuksen.

Suuri joukkuetaistelu:

Luo loputtomia taistelumahdollisuuksia sekoittamalla ja yhdistämällä laajoja valikoimia aseita, ajoneuvoja ja varusteita, kokeaksesi suuren joukkueen sekasortoa ja hauskaa, joka kattaa Halo-hiekkalaatikon koko kirjon.

Spartalainen räätälöinti:

Ryhdy ainutlaatuiseksi spartalaiseksi rikkaalla ja syvällä pelaajien räätälöintijärjestelmällä. Ansaitse ja löydä uusia kosmeettisia tuotteita yksinkertaisesti pelaamalla kampanjaa tai moninpeliä. Tai hanki vielä enemmän kosmeettisia palkintoja, osta Battle Pass, joka ei koskaan vanhene, ja avaa uutta sisältöä omaan tahtiisi.

Monien sukupolvien ja eri alustojen välinen pelaaminen:

Halo Infinite tarjoaa hämmästyttävän kokemuksen Xbox Onessa ja uudemmassa konsoliperheessä sekä PC: llä upealla 4k-grafiikalla ja maailmanluokan monitasoisella pelaamisella. Xbox Series X:ssä ja tuetuissa tietokoneissa voit nauttia parannetuista ominaisuuksista, kuten jopa 120 FPS: stä ja huomattavasti lyhentyneistä latausajoista, mikä luo saumattoman pelaamisen, joka tuo uuden sukupolven pelaamisen.*

*Jopa 120 FPS ja 4K Ultra HD saatavilla Xbox Series X -konsolille ja yhteensopiville tietokoneille vain tuetuissa kartoissa ja tiloissa; yhteensopiva televisio tai näyttö vaaditaan.