Galak-Z: The Void & Skulls of the Shogun: Bonafide Edition Switch

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Tarjoushinta 29,99 € Norm. hinta 39,99 €
Säästä 10,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

80-luvun avaruusanime ja pelihallipelit kohtaavat ultramodernin fysiikan mallinnuksen ja tekoälyn taitoa vaativassa, satunnaistettuja tehtäviä tarjoavassa roguelike-seikkailussa! 
Nopea ja kompakti mutta kauttaaltaan harkittu: Skulls of the Shogun erottautuu joukosta -- ja minun silmissäni se ansaitsee paikkansa genren parhaimmistossa.” Eurogamer

Galak-Z: The Void

80-luvun avaruusanime ja pelihallipelit kohtaavat ultramodernin fysiikan mallinnuksen ja tekoälyn taitoa vaativassa, satunnaistettuja tehtäviä tarjoavassa roguelike-seikkailussa! Ryhdy sankariksi maailmassa, joka tihkuu klassista animea, mutta jota pelataan kuin nykyaikaista taktista ammuntapeliä. Yritä selvitä ulkoavaruuden vihamielisissä olosuhteissa ja taistele keskenään sotivia ryhmittymiä vastaan, jotka ovat täynnä ainutlaatuisia ja ovelia vihollisia. Avaa aina vain voimakkaampia päivityksiä päästessäsi perille GALAK-Z:n salaisuuksista, ja kuole kerta toisensa jälkeen kamppaillessasi urhoollisesti tiellä ylivoimaiseksi lentäjäksi, joka pystyy vastaamaan GALAK-Z:n haasteisiin!


Skulls of the Shogun

Nopea ja kompakti mutta kauttaaltaan harkittu: Skulls of the Shogun erottautuu joukosta -- ja minun silmissäni se ansaitsee paikkansa genren parhaimmistossa.” Eurogamer

Murskaa vihollisesi ja popsi heidän kallonsa poskeesi! Skulls of the Shogun on nopeatempoinen vuoropohjainen strategiapeli, joka on ladattu täyteen taistelupelien paloa ja vakavasti otettavaa huumoria - kieli tiukasti poskella! Astu samuraiden tuonelaan ja liity elävien kuolleiden soturien, maagisten munkkien ja muhkeaviiksisten samuraikenraalien joukkoon!

Kallomaisen mielettömiä ominaisuuksia:
Upeasti käsin piirretty ja animoitu! Näe kuva liikkeessä!
Löydä ja hallitse neljää eläinhahmoista munkkia!
24 tasoa legendaarista yksinpelaajatarinaa!
4 jumalaa ja 6 kenraalia, joista jokaisella on oma persoonansa!
Muuta armeijasi kuolettaviksi demoneiksi power-upien avulla!
Hanki kokemusta, tunnuskuvia ja krediittejä etenemisjärjestelmän avulla!
BONUS-saari, jolla on pysyviä joukkoja ja supikoiramunkki!