Football Manager 2010 PC (DVD)

Loppuunmyyty
4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 16.07. asti
  • Loppuunmyyty

Jalkapallomanageripelien ylivertainen hallitsija on saanut tukun uusia ominaisuuksia.

 

Sports Interactive on käyttänyt viimeisen vuoden tutkimalla pelaajapalautetta Football Manager -yhteistöltä parantaakseen jo entuudestaan ylistettyä, kehuttua ja kiiteltyä jalkapallomanageripeliä. Football Manager 2010 tuokin mukanaan uusia työkaluja sekä muutoksia kautta linjan parantaakseen pelin käyttöliittymää ja virtaviivaisuutta. Tärkeimpiä uusia puolia ovat Match Analysis -työkalu sekä uusittu käyttöliittymä.

Lisäksi tekoälyä on paranneltu ja kehitelty entisestään, jonka lisäksi mukana on yli 100 uutta animaatiota 3D-kenttänäkymässä, uusia stadioneita, parempia valaistusefektejä, yleisöä ja paljon muuta!

Ominaisuudet:

  • Tactics Creator - Entistä helpompi tapa ohjata joukkuettaan haluamallaan tavalla ja esitellä myös kentän laidan "huudot" ja nopeat taktiikkamuutokset kesken ottelun.
  • Match Analysis -työkalu esittelee mahdollisuuden nähdä syötöt, potkut, taklaukset, virheet, syötönkatkaisut ja monet muut sekä pelin aikana tai sen jälkeen.
  • Uusittu käyttöliittymä on uusittu intuitiivisellä tab-järjestelmällä, jolla pelin hallinta on entistä mukavampaa ja johdonmukaisempaa.
  • Data Editor -työkalu mahdollistaa uusien divisioonien lisäämisen olemassaoleviin liigoihin sekä uusien liigojen luomisen. Näin myös pelin pitäminen ajan tasalla on aiempaa helpompaa.