FIFA 20 PS4

Loppuunmyyty
Rating:
90% of 100
29,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.06. asti
 • Loppuunmyyty
Osta käytetty 16,99 €
 • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl

Frostbite*-pelimoottoria käyttävä EA SPORTS FIFA 20 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle herättää eloon koko maailman pelin kaksi puolta – ammattilaisjalkapallon loiston ja uuden autenttisen katujalkapallokokemuksen EA SPORTS VOLTA -tilassa. FIFA 20 sisältää innovaatioita kaikkialla pelissä, FOOTBALL INTELLIGENCE avaa ennen näkemättömän alustan pelaamisen realismille, FIFA Ultimate Team tarjoaa lisää tapoja rakentaa unelmajoukkuetta ja EA SPORTS VOLTA palauttaa pelin kadulle autenttisessa jalkapallomuodossa, jossa kumpikin puoli on tavallista pienempi.

Frostbite*-pelimoottoria käyttävä EA SPORTS FIFA 20 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle herättää eloon koko maailman pelin kaksi puolta – ammattilaisjalkapallon loiston ja uuden autenttisen katujalkapallokokemuksen EA SPORTS VOLTA -tilassa. FIFA 20 sisältää innovaatioita kaikkialla pelissä, FOOTBALL INTELLIGENCE avaa ennen näkemättömän alustan pelaamisen realismille, FIFA Ultimate Team tarjoaa lisää tapoja rakentaa unelmajoukkuetta ja EA SPORTS VOLTA palauttaa pelin kadulle autenttisessa jalkapallomuodossa, jossa kumpikin puoli on tavallista pienempi.

VOLTA-JALKAPALLO

EA SPORTS VOLTA vie jalkapallon takaisin kadulle edustaen jalkapallon, jossa kumpikin puoli on tavallista pienempi, autenttista kulttuuria, luovuutta ja tyyliä. Rakenna hahmoasi, esittele tyyliäsi ja pelaa useita vapaamuotoisen jalkapallon muotoja kaikkialla maailmassa olevissa ympäristöissä.

VOLTA-pelaaminen: Esittele tyyliäsi kokonaan uudella pelaamisjärjestelmällä, jonka juuret ovat jalkapallorealismissa. Innoittajana on kaduilla, häkeissä ja futsal-kentillä ympäri maailmaa pelattavan autenttinen jalkapallo, jossa kumpikin puoli on tavallista pienempi. VOLTA-pelaaminen tarjoaa uusia työkaluja, jotka tempaavat sinut mukaan katufutikseen. Niitä ovat esimerkiksi yksinkertaistetut vippaukset ja taitoliikkeet, uudet tyylianimaatiot ja jopa kyky käyttää seinää joukkuetoverina.

Pelaaja: VOLTA-jalkapallo tarjoaa lukemattomia tapoja mukauttaa pelaajaasi aina vaatteista, hiustyylistä ja tatuoinneista pelin sisäisiin tuuletusemoteihin. Luo mies- tai naispelaajasi ja esittele häntä eri pelitiloissa VOLTA-jalkapallossa.

Vaatetus: Esittele tyyliäsi VOLTA-jalkapallossa varustamalla pelaajasi uusimmilla kohteilla aina paidoista, kengistä ja villapaidoista erilaisiin tatuointeihin ja hiustyyleihin. Avaa lisää kosmeettisia kohteita edistyessäsi VOLTA-tilassa suorittamalla pelin sisäisiä haasteita.

Sijainnit: VOLTA-jalkapallo herättää eloon jalkapalloleikkikentät ympäri maailmaa. VOLTA-jalkapallo tarjoaa pelaajille kyvyn tutustua maailmanlaajuisen pelin alueelliseen kokemukseen aina Amsterdamin alikulkutunnelista lähiöhäkkiin Lontoossa ja kattoon Tokiossa.

Ottelutyypit: Mukauttaminen on VOLTA-jalkapallon pelaamistavan keskipisteessä. Pelattavana on 3v3 Rush (ei maalivahteja), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 ja Professional Futsal. Lisäksi VOLTA tarjoaa eri kokoisia areenoita ja ympäristöjä seinillä tai ilman antaen pelaajille vapauden pelata kaunista peliä haluamallaan tavalla.

Tilat:

 • VOLTA Kick-Off: Vie suosikkiammattilaisjoukkueesi takaisin kaduille ja kilpaile useissa VOLTA-sijainneissa ja ottelumuodoissa. Pelaa PSG vs Lyon Pariisissa, Madridin joukkueiden perinteikäs kamppailu Espanjan kaduilla tai Chelsea vs Spurs häkissä Lontoossa.
 • VOLTA World: Rakenna VOLTA-joukkuettasi pelaamalla yksinpeliotteluita yhteisön muodostamia kokoonpanoja vastaan erilaisissa muodoissa ja sijainneissa. Värvää jokaisen voiton jälkeen jokin pelaaja vastustajajoukkueesta ja parantele kokoonpanoasi sekä taidon että kemian suhteen.
 • VOLTA Story: Vie pelaajasi läpi tarinapohjaisen kokemuksen, jossa kohtaat useita katujalkapallon legendoja kaikkialta maailmasta. Ansaitse palkintoja, mukauta pelaajaasi ja värvää pelaajia joukkueeseesi. Kaikki huipentuu VOLTA World Championship -turnauksessa Buenos Airesissa.
 • VOLTA League: Pelaa tiesi läpi nousemisten ja putoamisten online-tilassa pelattavassa VOLTA Leaguessa. Uudet pelaaja vastaan pelaaja -muodot sijoittavat joukkueesi muita vastaan online-tilassa, jossa voitot johtavat korkeampaan divisioonaan nousemiseen.

Lisätietoja julkistetaan myöhemmin kampanjassa.

PELAAMINEN

Koe FOOTBALL INTELLIGENCE, joka on ennen näkemättömän jalkapallorealismin alustan avaava valtava uudistus. FOOTBALL INTELLIGENCE tekee jokaisesta kentän hetkestä entistä paremman: pallo hallussa, irti pallosta ja pallon kautta. Tämä lähestymistapa on rakennettu kolmen perusosan varaan. Ne ovat Decisive Moments (pallo hallussa), Authentic Game Flow (irti pallosta) ja Ball Physics (pallon kautta), ja ne on tarkoitettu viemään käyttäjä jokaisen ottelun keskipisteeseen.

Authentic Game Flow: Tietoisuus ajasta, tilasta ja paikasta ovat maailmanluokan jalkapalloilijoiden perusominaisuuksia. Authentic Game Flow'n myötä jokainen tekoälyn ohjaama pelaaja toimii tavalla, joka ottaa nämä komponentit huomioon. Se tarjoaa ympäristön, joka luo lisää aikaa sekä tilaa ja painottaa entistä enemmän käyttäjän ohjaamaa pelaamista.

 • Dynamic One-on-Ones: Tämä uudistettu pelinkulku on rakennettu käyttäen maailman parhaiden liigojen pelin tempoa ja tarjoaa entistä todentuntuisemman tilankäytön ja pelinopeuden, minkä tuloksena on lisää yksi vastaan yksi -tilaisuuksia, jotka painottavat käyttäjän ohjaamia Decisive Momentseja.
 • AI Defending: Tämä sijoittumis- ja taklaamisjärjestelmän uudistus luo ympäristön, jossa tekoäly pystyy entistä paremmin tukemaan käyttäjän ohjaaman pelaajan toimintaa. Tekoäly tarjoaa älykkään puolustustuen palkiten samalla käyttäjän puolustusta ja antaen sille etuja.
 • Natural Player Motion: Liikkumiskyvyn ja sijoittumisen innovaatioiden myötä tekoälypelaajat liikkuvat luonnollisemmin ja hallitummin kuin koskaan ennen, mikä luo realistisen jalkapalloliikkumisen kaikille kentällä oleville pelaajille.


Decisive Moments: Jalkapallo koostuu sarjasta tärkeitä hetkiä, jotka määrittävät ottelun tuloksen. Ottelut voitetaan tai hävitään käyttäjän ohjaamien Decisive Momentsien kautta aina viimeisen kolmanneksen Composed Finishingistä puolustuksen Controlled Tacklingiin.

 • Strafe Dribbling: Uusi sivuttaisharhautusmekaniikka lisää monipuolisuutta hyökkäysvaihtoehtoihin. Se tarjoaa kyvyn liikkua ketterämmin kuin koskaan ennen, houkutella vastustaja lähelle ja voittaa hänet sitten nopeuden tai taidon avulla.
 • Controlled Tackling: Active Touch Systemiä hyödyntävä käyttäjän ohjaama puolustaminen antaa etuja ja palkkioita useiden uusien taklausanimaatioiden kautta. Mitä puhtaampi taklaus on, sitä todennäköisemmin pelaaja voi säilyttää pallon hallinnan.
 • Set Piece Refresh: Järjestelmäpäivitys antaa entistä monipuolisempia tapoja suunnata vapaapotkuja ja rankkareita. Se tuo peliin entistä paremmin taitoon perustuvat laukomismekaniikat, jotka ovat palkitsevampia kuin koskaan ennen.
 • Composed Finishing: Laukomisen perusteiden uudistus antaa sinun kokea entistä yhtenäisemmän ja kliinisemmän viimeistelyn. Tämä luo entistä todentuntuisemman laukomiskokemuksen, joka palkitsee entistä paremmin autenttisen viimeistelyn ja tarjoaa palkintoja riskinotosta entistä vaikeammissa tilanteissa, kuten korkeissa keskityksissä.


Ball Physics: Jalkapallo-ottelun viimeinen dynaaminen komponentti on pallo. Ball Physics System nostaa pelaamisen uudelle realismin tasolle tarjoten uusia laukausten lentoratoja, entistä realistisempia taklauksen vaikutuksia ja fysiikkapohjaisen käyttäytymisen.

 • Football Informed Motion: Uudistettu liikejärjestelmä tuo peliin entistä autenttisemmat pallon pyörimiset ja poukkoamiset, jotka toteutetaan realistisemmin kuin koskaan ennen. Tämän tuloksena on entistä todentuntuisempi jalkapallokokemus.
 • New Shot Trajectories: Uusi pallon liikejärjestelmä avaa useita realistisia laukausten lentoratoja aina teknisesti putoavista laukauksista pyörimättömiin ja arvaamattomasti liikkuviin palloihin sekä kierteisiin erikoistilannepotkuihin ja kohoaviin laukauksiin suoraan syötöstä.


UEFA CHAMPIONS LEAGUE, UEFA EUROPA LEAGUE JA UEFA SUPER CUP
Maailman arvostetuimmat seurakilpailut, mukaan lukien UEFA Champions League, Europa League ja Super Cup, heräävät jälleen eroon FIFA 20 -pelissä autenttisilla UEFA-elementeillä, kuten virallisilla selostuspeitteillä, peliasujen merkeillä, ottelupalloilla ja ikonisilla pokaaleilla, ja useissa pelitiloissa, joita ovat esimerkiksi FIFA 20 Ultimate Team, Career Mode ja erillinen Champions League Mode.

FIFA 20 ULTIMATE TEAM™ (FUT)
Lisätietoja tilasta julkaistaan elokuussa 2019.

MUUT TILAT
Lisätietoja muista tiloista ja ominaisuuksista julkistetaan myöhemmin tänä kesänä.

 • Uusi Kick-Off-kokemus
 • Career Mode
 • Pro Clubs
 • Skill Games

 

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat