FIFA 08 PC (DVD)

Loppuunmyyty
2,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.03. asti
  • Loppuunmyyty
Nyt pääset lähemmäs toimintaa kuin koskaan ennen, kun hallitset ammattilaispelaajalta vaadittavat taidot FIFA 08:ssa. Pääset astumaan ammattilaisen kenkiin uudessa Be A Pro: Co-op Season -pelitilassa. Se haastaa sinut taitamaan samat asiat kuin oikeankin futispelaajan pitää: sijoittumisesta ja taklaamisesta pelinlukuun ja syöttämiseen. Luo oma pelaajasi ja kehitä se ruohonjuuritasolta huippupelaajaksi. Voit kehittää taitoja yksi kerrallaan, aivan kuin olisit oikea ammattilainen. Suoriudu henkilökohtaisista haasteista kehittääksesi pelaaja-arvoja ja niitä kunniaa joukkueesi mukana, samalla kun kilpailet jopa kolmen kaverisi kanssa, kuka kehittää parhaan pelaajan kauden loppuun mennessä.
 
FIFA 08 haastaa sinut alusta alkaen ajettelmaan ja toimimaan kuin oikea pelaaja. Ohjaus antaa sinulle täydet mahdollisuudet hallita pelaajia haluamallasi tavalla. Uudet manuaalikontrollit mahdollistavat läpi- ja ristisyöttöjen täydellisen hallinnan. Voit myös ohjata maalivahtia yksi-vastaan-yksi -tilanteissa ja torjua hyökkääjän yrityksen itse. Oikean tatin avulla voit nopeasti vaihtaa puolustajia ja antaa niille haluamasi paikat. Kaiken lisäksi sinulla on mahdollisuus murtaa hyökkäyksiä määräämällä puolustuksen ryhmitykset, jotka takaavat, että alakerran pelaajat ovat oikeilla paikoilla oikeaan aikaan punniten jatkuvasti uhkia ja mahdollisuuksia.
 
Hallinnoi joukkuettasi valmistautumalla peleihin käyttämällä uusia, itsesi muokattavissa olevia kuvioita. Aseta pelaajat tiettyihin rooleihin ja siirrä ne tarkasti oikeille paikoilleen, jotta niiden sijoittuminen on oikeassa suhteessa muihin joukkuetovereihin.

Manuaalikontrollit

Säätele pelin kulkua uusien manuaalikontrollien avulla, jotka mahdollistavat tarkat läpi- ja ristisyötöt. Pelaa maalivahdilla yksi-vastaan-yksi -tilanteissa ja estä maalintekoyritykset itse! Käytä oikeaa tattia vaihtaaksesi nopeasti pelaajaan, jonka haluat olevan hallitsevassa roolissa puolustustilanteessa.

Be A Pro: Co-op Season

Ota ammattilaisfutarin rooli, luo oma pelaajasi ja testaa itseäsi yhdellä pelipaikalla läpi kauden. Hallitse sijoittuminen, paranna arvojasi ja kehity huippuluokan pelaajaksi. Pelaa yhdessä jopa kolmen kaverisi kanssa samassa joukkueessa, joilla kaikilla on omat pelipaikkansa. Voit kuitenkin pelata myös haastepelejä heitä vastaan. Kaikki suoritukset tallennetaan ja tilastojen mukaan määritellään, kuka teistä on todellinen ammattilainen.

Muokattavat muodostelmat

Suunnittele omat strategiasi luodaksesi täydelliset muodostelmat ja taktiikat. Aseta jokainen pelaaja kentällä oikealle paikalleen kuviossa ja määrittele niille tarkat roolit sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

Paranneltu tekoäly

Uudenlainen puolustus- ja sijoittumislogiikka vaativat parempaa taktiikkasilmää. Tekoäly takaa, että pelaajat ovat oikeilla paikoillaan oikeaan aikaan.

Manageripelitilaan parannuksia

Uusiin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa kauden alkua edeltävät ystävyysottelut, joissa voit testata joukkuettasi etukäteen. Mukana on myös uusia harjoitusmahdollisuuksia, joiden avulla voit hioa pelaajaryhmäsi. Ennakkoasetelmat riippuvat onnistumisista - tai epäonnistumisista.

Kattavaa aitoutta

Mukana on 30 liigaa, 30 oikeaa stadionia ja 14 000 tarkasti mallinnettua pelaajaa.

Jaa uusintoja (PC)

Nyt voit tallentaa ja esitellä parhaita suorituksiasi tai highligh-sikermääsi! Avaintilanteiden ja pelisuoritusten tallentaminen on helppoa ja ne voi lähettää videotiedostoina jaettavaksi sekä ystäville että vastustajilla. Rehvastele matsit ratkaisseilla suorituksilla ja maaleilla tai tallenna koko 90-minuuttia elääksesi uudelleen koko 90-minuuttisen suosikkimatsisi.

Katso traileri.

Järjestelmävaatimukset:

Platforms: Windows XP, 2000 and Vista.

CPU for XP/2000: Pentium 4 (1,3Ghz) or equivalent.
Memory requirements for XP/2000: 256Mb RAM

CPU for Vista: Pentium 4 (1,5Ghz) or equivalent.
Memory requirements for Vista: 512Mb RAM

Free Disk Space required: 3,92GB
Graphic card with 64MB ram as minimum (*)
DVD Drive 8x as minimum.
Direct-x 9 or higher installed.

(*) Supported chipsets: NVIDIA GeForce3 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater; Intel 915/945/950/GMA3000. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.