Evany - Key to a Distant Land PC (DVD)

Loppuunmyyty
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
9,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 20.07. asti
  • Loppuunmyyty

EVANY loi uuden standardin graafisille seikkailuille tarjoamalla todella omaperäisen scifi-tarinan, joka vangitsee mielikuvituksesi, kun löydät hämmästyttäviä uutismaailmoja. Ota haasteet vastaan ​​tässä uudessa graafisessa fantasiaseikkailussa. Älystäsi ja intuitiostasi tulee suurimpia liittolaisiasi, kun kuljet henkeäsalpaavien maailmojen läpi, jotka ovat täynnä kauneutta, mysteeriä ja teknologian ihmeitä, ja selvität tielläsi olevan arvoituksen.

Ota rooli Calliksi, nuoreksi mieheksi maailmasta, joka pelastui galaktiselta tyranni Ozgarilta sukupolvi sitten. Outoa kyllä, tämä pelastettu Evanyn maailma ei ole uudistetun rauhan ja toivon paikka, jota voisi odottaa. Sen sijaan ihmiset vaeltavat hiljaa tai istuvat liikkumattomina ja jos he ovat ajattelemattomia. Matkusta oudolle uudelle universumille tähtilennolla... karuiden rannikoiden ja safiirimeren toiselle puolelle katsellen Geshonin geysirien häikäiseviä näkymiä.

Tutustu neljään mantereeseen, joista löydät valtavia puita, joista jokaisessa on kokonaisia ​​kyliä, DrJakarin mekaanisen saaren sekä salaperäisen hylätyn aavikon asunnon ja Merarin, muinaisen merikansa, joka osallistuu Balialia vastaan ​​​​vastarintaan, kimalteleviin lasitorniin. Ennen kuin matkasi on ohi, sinun täytyy myös paeta Balialin synkästä vankilamaailmasta ja löytää joku tai jotain tarpeeksi voimakasta auttamaan sinua viimeisessä eeppisessä taistelussasi pahaa vastaan.