Empire: Total War Gold Edition PC

Loppuunmyyty
11,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.08. asti
  • Loppuunmyyty

 

Sisältää päivitykset ja ladattavaa lisäsisältöä!

 

Menestyksekäs strategiapelisarja Total War saa jatkoa Segan julkaiseman Empire: Total War -pelin myötä. Tällä kertaa soditaan teollistumisvallankumouksen aikakaudessa niin maalla kuin merellä. Total War -pelisarja on viihdyttänyt pelaajia jo vuosien ajan historiallisessa menneisyydessä niin ristiretkien aikakaudessa, feodaaliajan Japanissa kuin muinaisen Rooman valtakauden kultavuosinakin. 
 


Nyt pelisarja laajenee uuden Empire-osan myötä ja luvassa on entistä enemmän puuhasteltavaa ja monipuolisempaa pelattavaa.
 
 
Empiren tapahtumat sijoittuvat 1800-luvun teollistumis- ja teknologiavallankumouksen aikakauteen. Pelissä koetaan muun muassa Amerikan itsenäistymistapahtumat, kamppaillaan itäisten kauppareittien hallinnasta sekä tietysti soditaan ja laajennetaan valtakuntaa niin maalla kuin merelläkin.
 
 
Empire: Total War lisää pelisarjaan ensimmäistä kertaa kolmiulotteiset meritaistelut. Tehokkaat laivastot hallitsevat meriä ja näyttelevät suurta roolia valtakunnan laajennuspyrkimyksissä. Vihollislaivoja voi pehmittää ensin kanuunoilla, jonka jälkeen on mahdollista yrittää laivan kaappausta valtaamalla ne aitoon merirosvotyyliin. Merisodankäyntiin vaikuttavat myös sääolosuhteet ja merenkäynti voi olla kohtalokasta myrskyn kouriin joutuville laivoille.
 
 

 

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat