Empire Earth III (DVD)

Saatavuus epävarmaa
8,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Mainetta niittänyt Empire Earth kasvaa reaaliaikastrategioiden rintamalla uusiin mittoihin sarjan kolmannessa osassa. Maata järisyttävä uutukainen pistää sodankäynnin uuteen perspektiiviin tarjoamalla pelaajille globaalin kuvakulman maailmanvalloitukseen. Maapallo on sotatantereena kolmelle eri taholle, jotka ovat länsi, lähi-itä sekä kaukoitä. Kun kaikki tämä on vuorattu upealla grafiikalla, uskomattomalla pelattavuudella ja lukemattomilla eri sotilasyksilöillä, on luvassa täysverinen sotapelien aatelinen.

  • Vapaamuotoinen ja globaali pelattavuus tarjoaan pelaajille mahdollisuuden soittaa sodan sinfoniaa ympäri maapalloa matkalla kohti maailmanvalloitusta. Mukana on peräti 60 taistelukarttaa, provinssia, joista jokainen sijoittuu oikeisiin tapahtumapaikkoihin ympäri maapalloa tai vaihtoehtoisesti satunnaisesti luotua planeettaa. Pelajien valittavissa on sekä vapaasti valittava aloituspaikka että aloitusaikakausi.
  • Yksilölliset ja kustomoivat kansakunnat ovat jaettu kolmeen eri tahoon: läntee, lähi-itään ja kaukoitään. Jokaisella taholla on omat ainutlaatuiset teknologiapuunsa, yksikkönsä, rakennuksensa ja pelityylinsä. Jokaisen tahon teknologiapuu mahdollistaa myös aivan omien custom-kansakuntien luomisen.

Toisin kuin muissa reaaliaikastrategiapeleissä, Empire Earth III:n pysyvä maailma (persistent world) mahdollistaa valloitajan nauttivan sotasaaliiden anneista. Pelaajan edetessä sotarintamalla, aiemmat rakennukset ja valloitukset säilyvät maailmassa tallella kaupunkeineen kasvaen ja kehittyen. Yksiköt ja rakennukset paranevat ajan myötä ja kaikki valloitukset säilyvät valloittajaltaan - olaettaen ettei vihollinen valloita niitä takaisin.


Katso pelin traileri.