Cronus Zen PS5 PS4 PS3 Switch Xbox One Xbox 360 PC

Rating:
80% of 100
Tarjoushinta 118,90 € Norm. hinta 149,90 €
Säästä 31,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 16.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 6 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Cronus Zen on kaikista kehittynein peliohjainadapteri koko maailmassa! Käytä melkein mitä vain PS5-, PS4-, Xbox One-, Nintendo Switch-, Xbox 360-, PS3-, tai PC-ohjainta. Ota yliote vastustajistasi esimerkiksi räiskintäpeleissä kytkemällä hiiri ja näppäimistö PS4-konsoliisi!

Sisäänrakennettu Bluetooth

Sisäänrakennettu matalaviiveinen Bluetooth 4.1, parannettu tiedonsiirtonopeus (EDR) ja matalaenergiatuki (LE), jopa neljä aktiiviselle yhteydelle ja 55 metrin etäisyydelle.

Kuulokkeet ja ääni

Langalliset Xbox One- ja PS4-kuulokkeet voidaan nyt liittää ohjaimeen.

Langaton Xbox One

Sisältää täyden tuen aikaisemmille malleille, jotka edellyttävät langatonta Xbox One -sovitinta, ja Xbox One -ohjaimen kaikki Bluetooth-versiot, mukaan lukien Elite.

Nintendo Switch

Nintendo Switch -konsolia tuetaan nyt, sisältäen Dual Bluetooth NavCon -ohjaimet ja aivan uudenlaiset GPC-komennot Switch Mod -moduuleille.

Uudet ohjaimet

Uusi HID-moottori tukee valtavan määrän uusia, lisensoituja ohjaimia, mukaan lukien suositut tuotemerkit, kuten Scuf, Nacon, Razer ja Astro.

Massiiviset 32 ​​000 muistipaikkaa

Jotkut maailman parhaista moduuleista ovat vain 4k, joten lisäsimme 8 × 32k nopeaa muistipaikkaa.

5 x USB-porttia

Enemmän USB-portteja kuin voit ravistaa tikkua! 3 porttia ohjaimille, näppäimistöille, hiirille ja muille lisävarusteille, 1 portti PC Prog -portille ja portti konsoliin yhdistämistä varten.

Hiiri ja näppäimistö

Yhdistä valtava valikoima pelihiiriä ja näppäimistöjä suoraan konsoliin uudella M&K -moottorillamme. GamePacks on nyt täysin tuettu.

OHJAUSPYÖRÄTUKI

Hengitä uutta elämää vanhaan kilpasi Cronus Zenillä, joka tukee nyt Logitech Driving Force GT-, Logitech G25- ja Logitech G27 -vanteita sekä monia Fanatec-ohjauspyöriä, jotka ovat täysin toimintakykyisiä PS4-konsolilla, mukaan lukien täyden voiman takaisinkytkentä, polkimet ja vaihdetuki.

OLED-näyttö

Navigoi mod-asetuksissa helposti Zen Message -näytöllä. OLED-näyttöä voi käyttää ja muokata myös modderien avulla uusilla GPC-komennoilla.

PS5 Tuki

Toimii nyt myös PS5 konsolilla. Vaatii tarvikevalmistajan ohjaimen, joka on tehty virallisella Sonyn lisenssillä. Valmistaja suosittelee Langallinen Mini Ohjain Hori PS4 -ohjainta.