Blood Bowl Chaos Edition PC (DVD)

Saatavuus epävarmaa
6,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 14.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 2,39 €

 

Chaos Edition tuo peliin mukaan kolme täysin uutta rotua ja näin ollen valittavia rotuja on yhteensä 23 erilaista. Pelin World Championship muotoa on laajennettu entisestään ja luvassa on entistä enemmän verta ja touchdowneja!

 

Blood Bowl perustuu Games Workshopin suosittuun lautapeliin ja sijoittuu Warhammer-fantasiamaailman rinnakkaiseen todellisuuteen. Blood Bowl on kuin amerikkalaisen jalkapallon fantasiaversio, jossa kaikki on rankempaa, brutaalimpaa ja raaempaa. Mukana on Old Worldin maailmasta tuttuja rotuja ihmisistä, örkeistä, haltioista ja kääpiöistä lähtien. Mukana on myös eksoottisempia olentoja kuten epäkuolleet, vampyyrit ja monet muut hurjat lajit, rodut ja hirviötyypit.

 

Blood Bowlin kentällä pelaaminen, pisteet ja taidokas heitto- sekä taklauspeli ovat vain osa hupia. Strategialla, tyylillä ja taktiikoilla on toki paikkansa, mutta niin myös armottomalla ja väkivaltaisella vastapelaajan nujertamisella. Rankat yhteenotot ovat Blood Bowlissa arkipäivää, kun isot ja toinen toistaan hurjemmat oliot ottavat yhteen pallopelien aatelislajin parissa.

 

Blood Bowl tarjoaa pelattavaksi laajan tarjonnan eri pelivaihtoehtoja alkaen aina tarina- ja kampanjapelityypeistä yksittäisiin otteluihin tai turnauksiin. Erityisen kiehtovaa on kuitenkin Blood Bowlin moninpelimuoto, joka luo mahtavat puitteet hurmeiselle nettipelikoetukselle aina pelaaja- ja liigatilastoja myöden.