Ancestors Legacy: Conquerors Edition PS4 (Käytetty)

31,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Osta uusi? 37,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Pakkaus sisältää pelin, soundtrackin ja taidekirjan.

Ancestors Legacy on historian inspiroima reaaliaikainen strategiapeli, joka on ottanut vaikutteita keskiajan historiallisista tapahtumista. Peli yhdistää resurssien hallintaa ja tukikohtien rakennusta suurella skaalalla ja joukkuepohjaisia taisteluita laajoilla taistelukentillä, mitkä esitetään yksityiskohtaisesti Unreal Engine 4 -teknologian avulla.

Pakkaus sisältää pelin, soundtrackin ja taidekirjan.

Komenna armeijaasi, kun rynnistät läpi keskiaikaisen Euroopan laajassa kampanjojen sarjassa. Valittuasi yhden neljästä kansasta – viikingit, anglosaksit, saksalaiset ja slaavit – tehtävänäsi ei ole pelkästään valloittaa, ryöstää ja tuhota vihollisen leirejä, kyliä ja kaupunkeja. Voit voittaa vain käyttämällä taktisten vaihtoehtojen täyttä kattausta, hyödyntämällä ympäristöä strategisesti ja hallitsemalla väliaikaisia tukikohtia ja asutuksia.

Ancestors Legacy on historian inspiroima reaaliaikainen strategiapeli, joka on ottanut vaikutteita keskiajan historiallisista tapahtumista. Peli yhdistää resurssien hallintaa ja tukikohtien rakennusta suurella skaalalla ja joukkuepohjaisia taisteluita laajoilla taistelukentillä, mitkä esitetään yksityiskohtaisesti Unreal Engine 4 -teknologian avulla. Koe ennennäkemätöntä keskiaikaista verenvuodatusta, kiitos elokuvallisen toimintakameran, joka pistää sinut keskelle taistelua näppäintä painamalla.

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat