PS5 Super Crazy Rhythm Castle

Se on Super Crazy Rhythm Castle, kaoottinen rytmiseikkailu! Arvoituksellinen co-op-mashup, jollaista et ole koskaan kuullut - tee yhteistyötä ja ajattele laatikon ulkopuolelta samalla kun säilytät kombosi. Yksin tai jopa kolmen kaverin bändin kanssa ...
.... Pystytkö valloittamaan linnan?

Seikkailu absurdiuteen
Unohtumaton matka, jossa on kevyt sydän ja naputtava jalka. Sinusta tulee yhtä musiikin ja hulluuden kanssa.
Epätodennäköiset sankarit, lähestykää Rhythm Castlea!
Sisällä odottaa sekopäinen kuningas Ferdinand, joka on valmis puolustamaan kruunuaan ja pilaamaan päiväsi. Selviydy hänen kieroutuneista haasteistaan ja päihitä hänet hänen omassa pelissään.
Heitä papuja muinaiseen kutsumisrituaaliin. Sammuta jättimäinen munakoiso-DJ. Peittäkää pienet liha-ihmiset kastikkeella syistä, jotka lupaamme tulla selviksi.
Kaikki tämä tahdin pysyessä yllä!

40,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 06.07. asti
  • Välivarastossa 6 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
 
Kuvaus

Super Soundtrack
Yli 30 kappaletta - sekä muutama piilotettu lisäraita - virittäytykää kuuntelemaan korviahuumaavaa rockia, hip hopia, dubstepiä ja paljon muuta.

Hullu co-op
Kaaoottinen yhteistyöpeli, joka on hauskaa ja helposti lähestyttävää.
Etkö ole rytmipelien ammattilainen? Kumpikin pelaaja voi soittaa musiikkia kolmen tai neljän painikkeen tilassa - tai hypätä ulos ja keskittyä arvoitusten ratkaisemiseen, kun kaverisi hoitaa musiikin!
Riippumatta siitä, pelaatko yksin vai synkronoidutko ystävien kanssa, valmistaudu omaksumaan hulluus ja ottamaan Rhythm Castlen haasteet vastaan.

Monitehtäväinen sekasorto
Musiikillisesta pakohuoneesta hissisaliin, sinun on ajateltava rytmin ulkopuolella pysyäksesi kuninkaan ilkivaltaa edellä. Jongleeraa musiikkileikkiä hankalien tehtävien ja räjähtävän toiminnan kanssa ratkaistaksesi jokaisen tason!

Eläydy rytmiin
Tavoitteletko kultamitalia? Avaa ja soita jokainen kappale Music Labissa. Ei hölynpölyä, vain puhdasta rytmiä!

Uutta tietä
Super Crazy Guitar Maniac Deluxe -flash-pelin sensaation, Super Crazy Guitar Maniac Deluxen, takana olevalta kieroutuneelta taholta. Rytmi elää Super Crazy Rhythm Castlessa!

Lisätietoja
Lisätietoja
Takuu1kk
Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta