PS5 Arcade Game Zone

  • 40 minipeliä virtuaalisessa pelihallissa
  • Klassiset moninpelit tuntikausien hauskanpitoon ystävien kanssa. Jopa 4 pelaajaa offline-tilassa
  • Saavuta huippusijoituksia arcade-kabineteissa
  • Uppoudu maagiseen ympäristöön odottamatonta pelikokemusta varten
  • Arcade Game Zone kutsuu sinut unohtumattomaan seikkailuun pelien menneisyyden ja nykyisyyden risteyksessä.
  • Tule mukaan eeppiselle arcade-matkalle kodin mukavuudesta käsin.
39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 13.06. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Lisää koriin
 
Kuvaus

Uppoudu äärimmäiseen konsoliarcade-kokemukseen! Tervetuloa pelimaailman riemukkaimpaan arcade-kokemukseen - Arcade Game Zoneen!

Ennennäkemätön virtuaalinen Arcade-halli! Arcade Game Zone kokoaa yhteen 40 minipeliä, mukaan lukien 30 uskollista kopiota legendaarisista arcade-kaapeista löytyvistä klassikoista. Mutta siinä ei ole vielä kaikki; olemme sisällyttäneet mukaan myös 10 ikonista peliä, kuten tikanheittoa, pöytätennistä, biljardia, keilailua ja monia muita pelejä, joita löydät yleisesti tunnetuista pelihalleista ympäri maailmaa.

Haasta kaikki ystäväsi ja pelaa klassisia pelejä, jotka ovat jättäneet lähtemättömän jäljen sukupolviin. Arcade Game Zone tarjoaa vertaansa vailla olevan moninpelikokemuksen, olipa kyse sitten kiihkeästä foosball-showdownista tai vauhdikkaasta tikanheittopelistä. Nauru ja kilpailu odottavat, aivan kuten oikeassa pelihallissa.

Koe Arcade-kabinettien taika uudelleen! Uppoudu valoisaan, näyttöjen loisteessa kylpevään ilmapiiriin ja ihastu puitteisiin, jotka tuntuvat toteutuneelta unelmalta. Arcade Game Zonen avulla voit kokea uudelleen klassisten arcade-kaappien taikuuden uskollisilla jäljennöksillä retropeleistä, jotka ovat muokanneet pelihistoriaa. Tee matka 80- ja 90-luvuille vertaansa vailla olevalla autenttisuudella.

Esteetön kokemus kaikille! Arcade Game Zone on suunniteltu tarjoamaan jännittävä ja helposti lähestyttävä pelikokemus kaikille, olitpa sitten retropelien vannoutunut fani tai tutustuit arcade-pelaamiseen ensimmäistä kertaa. Pelissä ei ole hämärästi valaistuja nurkkia tai kolikoita, joita pitää laittaa sisään. Ota vain ohjaimesi käteen ja sukella arcade-peliin milloin tahansa.

Arvostelut
Write Your Own Review
1
2
3
4
5
Laatu
Hinta